BOOKING

BOOKINGER

Bemærk venligst, at det kun er muligt at online-booke 45 dage i forvejen. Vi modtager altid reservationer på mail længere tid frem. 

KONTAKT

Har du spørgsmål af en hvilken som helst art står vi klar til at besvare dem.

Vi kan kontaktes på;

  • Mail : info@montergade.dk
  • Telefon : +45 33 33 06 10 (alle dage fra klokken 10.00)
  • Drejer din henvendelse sig om bookinger ud fremtiden, anbefaler vi at sende en mail eller benytte online booking, da vi kan have længere svartid fra klokken 12.00.

RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Seneste ankomst til spisning er kl. 15.00 for frokosten og klokken 21.00 til aften.

Bemærk at alle reservationer før kl. 13.00 er gældende i to timer.

Vi har åben alle ugens dage. Se alle tidspunkter herunder.

Mandag:

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)
  • 18.00 – 24.00 (Aften) (18.00 – 21.00 Køkken)

Tirsdag:

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)
  • 18.00 – 24.00 (Aften) (18.00 – 21.00 Køkken)

Onsdag

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)
  • 18.00 – 24.00 (Aften) (18.00 – 21.00 Køkken)

Torsdag

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)
  • 18.00 – 24.00 (Aften) (18.00 – 21.00 Køkken)

Fredag

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)
  • 18.00 – 24.00 (Aften) (18.00 – 21.00 Køkken)

Lørdag

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)
  • 18.00 – 24.00 (Aften) (18.00 – 21.00 Køkken)

Søndag

  • 11.30 – 17.00 (Frokost) (11.30 – 15.00 Køkken)

AFBESTILLINGS-POLITIK

Vi glæder os meget til at afholde dit selskab, men har samtidigt fuld forståelse for, at selskabsarrangementer indimellem må aflyses, udskydes eller reduceres i størrelse.

Vi er altid til at tale med, men her er enkelte afbestillingsregler:

  • Selskaber med forudbestilt menu kan frit afmelde senest to uger før datoen for det bestilte arrangement.
  • Det forventede endelige deltagerantal skal meldes senest tre dage før. Reduceringer i gæsteantal på over 10% herefter vil blive faktureret med 50% af den aftalte kuvertpris.
  • Senest et døgn inden afholdelse af selskabet meldes det antal gæster, som køkkenet gør klar til og vil udgøre den kuvertpris der er aftalt.
  • Ved manglende fremmøde af et skriftligt bekræftet arrangement betales fuld pris af arrangementets samlede beløb.

Påskefrokost

Vi byder foråret velkommen med vores store påskebord, som vi serverer fra d. 22 marts – 1.april. Vores dygtige kokke har sammensat en påskemenu, som harmonerer med årstiden og vores populære specialiteter.