COVID-19 retningslinjer

Retningslinjer ved afholdelse af selskaber

Når du afholder dit selskab, skal der tages nogle særlige hensyn ifht. sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring coronavirus.

Når I afholder jeres eget selskab hos os, får du og dine gæster egne lokaler.

I får en (eller flere) faste tjenere, der udelukkende vil servicere jeres selskab.

Alle vores tjenere og personale spritter jævnligt af.

Vi sørger også for afspritningsstationer til jer og lokalet bliver selvfølgelig grundigt rengjort før og efter arrangementet.

Du afholder altså dit selskab med maksimalt fokus på tryghed for dig og dine gæster.

Ved det mindste tegn på sygdom ønsker vi, at du eller dine gæster giver besked, så vi kan aftale nærmere ift. en reducering af antal gæster eller en evt. udskydelse af arrangementet.

 

Generelle COVID-19-retningslinjer

Tiderne er som de er, og hos os gør vi selvfølgeligt alt hvad vi kan, for at alle kan føle sig trygge.

Vores personale vil i den kommende tid bære masker, og vi beder vores gæster om at medbringe mundbeskyttelse, når man besøger restauranten.

(Der vil ved lukkede selskaber gælde andre retningslinjer – se ovenfor.)

Er man kommet afsted uden, kan vi selvfølgelig et lager, som kan benyttes.

Hos Restaurant Møntergade tager vi vores gæster sundhed, velbefinde og sikkerhed meget alvorlig – også når det kommer til at leve op til retningslinjerne udsted af Sundhedsmyndighederne omkring Covid-19.

Vi sørger derfor hver eneste dag for, at leve op til forsigtighedsprincippet og de strenge retningslinjer omkring forebyggelse af smittespredning af COVID-19.

Hvilket indebærer, at vi dagligt sikrer, at vores arbejdsprocesser og vores faciliteter lever op til Sundhedsmyndighedernes krav, samt at udvise et særligt hensyn til vores gæster og ansatte.

Netop for at vi kan byde alle velkommen til vores fortolkning af den gode restaurantoplevelse. Om det er til forretning, familie eller sjov og ballade – eller en kombination af de tre.

Vi håber på og takker for al den støtte vi oplever fra vores søde gæster.