PRIVATE DINING

Private dining er en enestående mulighed for at få Restaurant Møntergade for jer selv. Den perfekte løsning til både store og små grupper af gæster, som ønsker en intim oplevelse i skønne omgivelser. Vi hjælper dig med at skræddersy en oplevelse, som matcher jer.

Møntergade

I HJERTET AF KØBENHAVN

Leder du efter en enestående mulighed for at invitere dine gæster på et godt måltid?

 

Centralt i København ligger vores skønne restaurant. Hver aften åbner vi op for en unik oplevelse med private dining.

Vi tager imod selskaber af en hver art, og hos os er det jeres drømme, der sætter rammerne.

Vores køkken har sine rødder fra det danske og det franske gastronomiske univers. Hvilket gør at vi kan sammensætte en menu, der matcher jeres smagspalet og behov.

Prisen er selvfølgelig betinget af omfanget af menu, drikkevarer og hvor mange der deltager i arrangementet.

Vores særlige lokation gør det nemt at samles til et lækkert måltid og tage den gode stemning med videre.

Private Dining er en enestående mulighed, for at skabe en hyggelig aften, krydret med et godt gourmetmåltid og et dejligt glas vin.

Maden

OG FÆLLESSKABET

Vi tilbyder en sofistikeret Private Dining-oplevelse, der er centreret omkring god mad og service.

I vores køkken er der nemlig højt til loftet. Vi er passioneret omkring vores håndværk og går aldrig på kompromis med hverken smag eller råvarer.

Menuen skaber vi altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer, og vores gæsters smagsløg. Derfor står vi selvfølgelig klar med en skræddersyet menu.

Vi tager imod alle slags sammenkomster, alt fra den lokale vinklub, et privat gilde, en glad aften, en julefrokost, et kalas, en komsammen, en reception, firma events, eller forening, og meget mere.

Vi bliver ikke kun rost for vores mad. Vi er også stolte af at kunne præsentere et imponerende vinkort, som vi med glæde vil dele med jer.

Vores centrale lokation giver rig mulighed for at fortsætte den gode stemning på byens barer. Uanset selskabets større, så siger vi tak for i aften kl. 24.

” Formidabel mad og service. Autentisk, nærværende og velsmagende. ”

4,7 Stjerner
(68 Google-anmeldelser)

(…) Jeg kunne spise denne ret hver dag resten af mit liv. (…)

Joakim Grundahl, Madanmelder

“(…) Det gamle Palægadehold er kommet godt fra start på Møntergade med smørrebrød, som ikke fås bedre noget sted i byen. (…)”

Søren Frank, Mad og Vinredaktør

(…) Mad for Mons i Møntergade: Holdet fra Palægade holder den suveræne stil på den nye (gamle) adresse. (…)

Niels Lillelund

Sammen

OM DET GODE

Vi er vilde med at have gæster og gerne mange af dem. Vi står klar til at hjælpe dig med at arrangere en særlig dag, uanset om det er erhverv eller et privat arrangement.

Vores viden og kompetencer gør os i stand til, at vi sammen kan skabe en menu, som sikrer den gode stemning.

Vi ved, at det kræver meget tanke og planlægning, når man skal stable et stort arrangement på benene. Derfor står vi klar med hjælp og vejledning, så du har mere tid til vigtigere opgaver.

Vi har rådighed over flere lokaler, hvilket betyder, at vi har plads til et stort antal mennesker. Så hvis du har brug for lokaler, som kan rumme et stort antal personer, har vi pladsen. Uanset hvilken konstellation du har brug for.

I vores lokaler kan afholdes:

  • arrangementer til frokost,
  • arrangementer til aften og
  • heldagsarrangementer.


Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer.

Rammen

FOR DET HELE

I hjertet af indre by finder du vores historiske lokationer. Skæbnen ville nemlig at smørrebrødsrestauranten er fordelt over to lokationer, på hver sit gadehjørne.

Hvilket giver os mulighed for at tilbyde en ekstraordinær restaurantoplevelse, for både små og store selskaber, og virksomheder og private.

Hos Restaurant Møntergade stræber vi efter at tilbyde hver eneste gæst den gode restaurantoplevelse. Vi bestræber os derfor på, at maden og de ydre rammer komplimenterer hinanden.

Samtidig er det blevet muligt at tilbyde aftenservering, med retter som tager sin inspiration i spændingsfeltet mellem det danske og franske køkken.

I det røde hus på Gammel Mønt 41, finder du vores selskabslokaler. Her er fyldt med gammel dansk autencitet. Det er her byder vi alle former for større sammenkomster velkommen.

Skråt overfor, på Møntergade 19, finder du vores anmelderroste a la carte restaurant.
Her står vi klar til at servicere dig til både frokost og aften.

Vi er stolte af begge huse og at de gør det muligt at tilbyde en alsidig oplevelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Simon, Karina & Rasmus