Selskaber

Ja, vi ved godt, det er på nydansk.

Et forsamlingshus i indre by kunne være oversættelsen.

I får et helt hus for jer selv – det røde hus, der stråler af historie og ’det gamle København’. Præsentabelt og tæt på dine gæsters overnatningssteder. Det er nemt at komme til fra nær og fjern, men svært at slippe igen.

Om aftenen tilbyder vi muligheden for at leje hele Restaurant Møntergade til selskaber af enhver tænkelig art. Vi tilbyder fastlagte selskabspakker, så du kan være sikker på, at dine gæster får et godt måltid indenfor et fast budget.

Vi har selskabspakker fra DKK 750,- pr person, dog har vi et minimumsforbrug på DKK 15.000,- for en aften alene med dine gæster på enten overetagen med plads til 32 personer eller underetagen med plads til 18 personer.

Desuden tilbyder vi skræddersyede arrangementer. Det kan eksempelvis være temasmagninger i vinklubben, de særlige forretningsmiddage, årsforsamling i jagtforeningen, afdelingens sommerfest eller andre begivenheder, der fortjener en særlig opmærksomhed. Vores stilpalette i køkkenet, ”Det klassiske køkken fortolket af unge hænder”, ligger i benspændet mellem det franske og danske. Det kan både være 7-retters menu til en vinaften eller det kolde bord med stegte ål i “to ringe og kors” skyllet ned med kold brændevin.

Vi tilbyder ikke dansant, dj og cocktails til den lyse morgen, men vores lokation lige midt i det hele sørger for, at det aldrig er svært at finde videre, uden at selskabet splittes op på vejen. Vi siger tak for i aften kl. 24.00.

Kontakt os på info@montergade.dk med dine tanker, ønsker og ideer, så finder vi den perfekte løsning til dit selskab. Vi ved, at man nogle gange er til det hele og andre gange er til det hurtige.

Vi glæder os til at se jer

Almindelige regler om afbestilling og depositum gælder.