TAKEAWAY

TAKE AWAY TIL SMØRREBRØD & AFTEN

Se menuer forneden. Bestilling og eventuelle spørgsmål foretages på mail info@montergade.dk. Vi glæder os meget til at forsøde resten af februar sammen med jer

SMØRREBRØD TAKE AWAY HVER TORSDAG-SØNDAG

Afhentning torsdag til søndag mellem 11.00 – 14.00 på Møntergade 19

Den Store Familiefrokost til hjemmeanretning

Karrysild i krydderchutney med æg fra Søltoft Gårdmejeri & stegt sild med grov sennep, løgkompot og kapers
***
Fiskefrikadeller med remoulade og citron &Røget laks med fynsk rygeost og purløg
***
Hønsesalat af Hopballe kylling med bacon og æble/selleri &Kalveleverpostej med syltede sager og svampe
***
Dagens søde indslag

395,- per person

A LA CARTE

3 styk uspecificeret 250,-
Karrysild med krydderchutney med karse og øko æg fra Søtofte Gårdmejeri 100,-
Stegt sild med grov sennep, løgkompot, dild og kapers 100,-
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron 120,-
Torskerogn med sauce tatar, bagte tomater og purløg 120,-
Rejemad med håndpillede rejer på rugbrød med citronmayonnaise 145,-
Øko æg fra Søltofte Gårdmejeri med håndpillede rejer og mayonnaise 125,-
Røget laks med fynsk rygeost, syltede løg, radiser og krydderurtesalat 130,-
Dyrlægens natmad med saltkød, kalveleverpostej, sky og løg 120,-
Roastbeef med bearnaise mayonnaise, sprød kartoffel og syltede grønne tomater 130,-
Hønsesalat af Hopballemølle kyllinger med peberbacon og æble/selleri salat 125,-
Klassisk oksetatar af mørbrad 135,-
Røget kartofler med hønsesalat og bacon 115,-
Sprød brandade på rugbrød med persille creme og brændt hvidløg 120,-

TAKE AWAY TIL AFTEN

Maden skal lunes derhjemme og kræver som regel blot en ovn og en kasserolle eller to. Ved bestilling så skriv da gerne det ca ønskede afhentningstidspunkt.

UGE 8 – Torsdag den 25 / Fredag den 26 / Lørdag den 27

DER ER UDSOLGT I UGE 8

Vol au vent med hummer, morkler og syltede perleløg

Kalveskank a la esterhazy med marv, urter, sherry og pommes maxime

Mandelbagt pære med creme anglaise

425,- per person

MULIGHED FOR TILVALG AF VINMENU PASSENDE TIL 2-3 PERSONER

1/2 flaske 2018, Chablis Christian Moreau
1/2 flaske 2015, Brunello di Montalcino Il Poggione
1/2 flaske Passito de Emilia Romagna Umberto Cesari

Prisen for vinmenuen i denne uge, passende til 2-3 personer er 600,-

Uge 9 – Torsdag den 4 / Fredag den 5 / Fredag den 6

Afhentning mellem 15.00 til 17.00 på Møntergade 19

Lun kartoffelblinis med taskekrabbe, stenbiderrogn og syrnet fløde

Presa af gris med kartoffelballotine fyldt med syltet peberfrugt og aubergine, braiseret fennikel og stegesky

Varm chokoladefondant med amarene-kirsebær med kirch samt sprød chokolade

Prisen er 425,-

UGE 10 – Torsdag den 11 / Fredag den 12 / Lørdag den 13

Terrine af andelever og oksehaler med grillet brød, bitre salater og vinaigrette

Havtaskehale med matelote sauce, grønne asparges og confiteret kartoffel

Pandekager med mandelcreme og appelsinsauce tilsmagt med grand marnier

425,-