JOB
Ledige stillinger
Tjenere – deltid og fuldtid
Her på Restaurant Møntergade har vi masser at se til, og vi søger nye, friske kræfter til at blive en del af vores dygtige tjenerteam i den kommende travle sæson.
Du skal have lysten til at arbejde på en restaurant, hvor der ikke er to dage, der er ens – og hvor både frokost- og aftenservering byder på mange forskelligartede opgaver. Vi har byens bedste gæster, og i personalestaben finder du både unge talenter og erfarne kræfter med høj faglighed.
Der er mulighed for både faglig og personlig udvikling, og vi søger folk, der bruger deres arbejde som et sted, hvor man får energi ved at yde sit bedste og bidrage til det fællesskab, der driver os.
Opstart: slut august / start september
Lyder det som noget for dig? Så skriv til os på [email protected]
Tjenerelev
Har du lyst til at blive uddannet i alle tjenerfagets facetter?
På Restaurant Møntergade søger vi lige nu den helt rigtige tjenerelev til at indgå i vores team – et hold, der tæller nogle af landets dygtigste tjenere med tilsammen årtiers erfaring.
Vi tilbyder en læreplads, hvor du får lov til at lære håndværket hele vejen rundt:
- Klassisk frokostkøkken med smørrebrød, specialøl og både danske og udenlandske akvavitter
- Et sæsonbetonet aftenkøkken med fokus på teknikker og håndværk
- Selskabsservering, a la carte, ud af huset og særlige events
- Et af landets største og mest ambitiøse vinkort
Vi leder efter dig, der har begge ben på jorden – men også fødderne i konstant bevægelse. Du skal have lyst til at udvikle dig og engagere dig et sted, hvor to dage aldrig er ens. Her bliver du taget alvorligt fra dag ét, så længe du tager dit arbejde alvorligt og møder op med godt humør.
Pladsen er klar – men vi venter gerne på den rette.
Send din ansøgning til [email protected]
Om Restaurant Møntergade
Restaurant Møntergade ligger lige i krydset hvor Gammel Mønt støder på Møntergade. Vores to huse har tidligere huset stor dansk gastronomihistorie. På Møntergade 19, der hvor vores a la carte restaurant i dag ligger, har Bo og Lisbeth Jacobsen i 29 år drevet Restaurationen.
Det er Simon, Karina & Rasmus, der har været så heldige at kunne overtage de ikoniske lokaler for nu at kunne føre en drøm ud i livet.
En drøm om at stå på egne ben – ikke over stok og sten, men på det fundament vi sammen med vores folk udgør og med håbet om at videreføre traditionerne.


Holdet på Møntergade
Karina Pedersen, Betina Madsen & Jacob Hunsdal:
Karina, tidligere nøglefigur på Restaurant Schønnemann, leder køkkenet. Sammen med souschef Betina skabte hun Palægades anerkendte smørrebrødstradition. Jacob Hunsdal, køkkenchef for aftenkøkkenet, har erfaring fra flere klassiske københavnske restauranter.
Simon Juhl Olesen, Rasmus Amdi Larsen & Janni Horst Hansen:
Simon, Rasmus og Janni har samarbejdet siden deres tid på Le Sommelier (nu Salon). Efter en afstikker til smørrebrødsverdenen forenede de klassisk gastronomi med værtsskab og tradition på Palægade – en tilgang, de nu viderefører på Møntergade.
Hvad tilbyder vi?
Frokost
Smørrebrød
Hos Restaurant Møntergade tilbyder vi det anmelderne kalder det “Smørrebrød i verdensklasse”.
Vi kalder det frokost serveret med glæde og passion for det klassiske frokostkøkken, serveret af et voksent personale.
Det er vores vision for den gode restaurantoplevelse.
I restauranten er frokostmenuen bygget op omkring klassiske frokostretter, i fortolkninger af de unge hænder i køkkenet, med fødderne i bevægelse, og benene solidt plantet i de danske gastronomiske traditioner.
Selvfølgelig komplimenteret med mange slags vin, specialøl og brændevine og meget mere.


Aften
DANSK/FRANSK BRASSERIE
I de legendariske lokaler på hjørnet af Møntergade og Gammel Mønt, hvor restauranter har skrevet historie inden for gastronomi i årtier, byder vi om aftenen velkommen til vores brasserie.
Her tilbyder vi moderne fortolkninger af traditionelle dansk/franske retter lavet med passion og kærlighed til det gode håndværk.
Som supplement har vi sammensat et af Københavns mest omfangsrige vinkort. Så dine smagsløg bliver pirret og tilfredsstillet.
Om aftenen har vi ingen seating i restauranten. Hvilket er til din fordel, for så kan man komme forbi når som helst. Du kan også bruge restaurantens spisebar. Det er din mulighed, for altid at kunne komme forbi til en ret eller to, fx. hvis du er på vej hjem eller på vej videre.