Menu

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild med æg, løg & karse
Lun stegt sild med cognacsennep & kapers


Rødspættefilet med remoulade og citron
Håndpillede rejer på toast med citronmayonnaise

Minitartelet med høns 
Saltet tatar med dehydreret tomat og peber

Kirsebærmousse med flødeskum

550 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med karse, løg, kapers & friteret æg

125 KR

SENNEPSILD 

med pocheret æg, bacon, løg, kapers & purløg

125 KR

KRYDDERSILD

med pisket creme fraiche 48%, sprødt & urter

125 KR

LUN STEGT SILD

med bløde løg, fedtegrever & kapers

145 KR

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

210 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise & urter

180 KR

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade & citron

160 KR

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

170 KR

GRAVAD LAKS

med glaskål, rævesovs & dild serveret på hvidt brød

170 KR

TORSKESALAT

på smørristet rugbrød, bitter salat og friteret æg

185 KR

KØD & GRØNT

BRAISERET SVINEBRYST

med reduceret balsamico-glace, butternut squash og brunet smør

165 KR

HØNSESALAT

af høns fra Hopballe Mølle med tørret skinke 

160 KR

KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR

med pickles, peberrod & æggeblomme

160 KR

SALTET TATAR
med dehydreret tomat og pebermayonnaise

160 KR

ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

155 KR

ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG

med bløde løg og spejlæg

155 KR

SPRØDSTEGT ANDETERRIN

med sennepsmayonnaise, syltede løg og rugbrød

210 KR

LUNE

PARISERBØF

med klassisk garniture

190 KR

TARTELET

med høns i velouté

185 KR

STEGT KALVELEVER

med svampe, bacon og bløde løg

180 KR

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

135 KR

KIRSEBÆRMOUSSE

med flødeskum

100 KR

GATEAU MARCEL

 

100 KR

LUNE VAFLER

 med sukker og marmelade 

80 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

RIMET HELLEFLYNDER
med muslingesauce, syltede beder & dildolie

175 KR

FARSERET PORRE
med stegt jomfruhummer, skaldyrsbisque med asier & skorzonerrødder 

195 KR

AGNOLOTTI

med ricotta, rosenkål, pinjekerner og trøffel 

195 KR

SMØRPOCHERET PIGHVAR

med kammuslingefars, oksehaleragout og sauce nage 

195 KR

HOVEDRETTER

BAGT TORSK
med let røget selleri, morkler, brunet smør og fermenteret hvidløg

350 KR

STEGT HAVTASKE

på ben, kåldolmer med ventreche, matelot sauce & havesyre

385 KR

FARSERET VAGTEL

med indmadstoast, stegt foie gras, rødbeder & gastrique sauce

395 KR

BRAISERET SPIDSBRYST

med jordskokkepuré, brisler, sauce veloute med svampe & trøffel

395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

45 KR

HVID CHOKOLADEMOUSSE

med blodappelsin, safran & mandarin sorbet

155 KR

ÆBLE TARTE TATIN
med korender & creme fraiche is

145 KR

MILLE FEUILLE
af arlette og shortbread med dulcemousse & kaffe ganache

145 KR

PETIT FOURS

3 Stk.

75 KR
Brasserie møntergade

Få invitation til kulinariske arrangementer

Få eksklusive invitationer til vores kulinariske arrangementer. Kun for medlemmer på vores emailliste.

Du er nu medlem, og vil modtage kommende invitationer i din indbakke.