MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Kryddersild med rabarber og creme fraiche
Marineret sild i hyldeblomst med citronmayonnaise

Rødspættefilet med remoulade & citron
Koldrøget laks med rygeost, radiser og purløg på sprødt rugbrød

Minitartelet med høns i asparges
Mørbradbøf med sommerfrikassé og sylt

Jordbær/rabarber trifli med crumble & flødeskum

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med karse, løg, kapers & æg frit

MARINERET SILD

i hyldeblomst med citronmayonnaise og sprødt

MARINERET SILD

i Hendricks gin med agurk og løgmayonnaise

KRYDDERSILD

med rabarber, pisket creme fraiche 48% og syltede løg

LUN STEGT SILD

med bløde løg og sennep

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

135 KR
135 KR
135 KR
135 KR
135 KR
220 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Nye danske kartofler

med ærtecreme og håndpillede rejer

KOLDRØGET LAKS

med rygeostcreme, radise, agurk & purløg

"SIMONS" KOLDRØGET LAKS

flødestuvet spinat og pocheret æg

190 KR
170 KR
180 KR
180 KR
200 KR
210 KR

KØD & GRØNT

Nye danske kartofler

med mayonnaise, purløg, ristede løg og tomat

HØNSESALAT

på sprød toast med grønne ærter, bacon & hjertesalat

Klassisk oksetatar

af Himmerlandskvæg med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Rørt tatar

med cognac, cornichons, kartoffelchips og sprødt rugbrød

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Roastbeef

med kold bearnaise, bagt tomat og sprøde kartoffelchips

Sprængt kalvetunge

italiensk salat

155 KR
170 KR
180 KR
185 KR
175 KR
175 KR
165 KR

LUNE

PARISERBØF

med klassisk garniture

FRIKADELLER

med lun kartoffelsalat, ramsløg og sylt

Svinemørbrad

med sommerfrikassé af nye løg, asparges og ærter

Tartelet

Tartelet med høns i asparges

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten

210 KR
185 KR
190 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

Gammel ost

med fedt, løg og sky

Blå kornblomst

på ristet rugbrød, løg og æggeblomme

Jordbær/rabarber trifli

med crumble og flødeskum

110 KR
120 KR
100 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Stegt pighvar

med kammusling fars på crouton med spinat, syltet majroe & pebermousseline

Caviar

med nye danske kartofler, creme, chips & oste sauce

Fricassé

af hvide og violette asparges med krabbe og radiser

Stegt hummer med svinebryst

i harissa, grillet hjertesalat og hummer mayonnaise

195 KR
265 KR
190 KR
265 KR

HOVEDRET

SKINDSTEGT SANDART

med muslinger, løg soubise, grønne asparges og muslinge sauce

Ryg af sommerbuk

med crustilliant af bov, glaserede gulerødder, forå rsløg & vildtsauce med brombær

FARSERET POUSSIN

med foie gras, porre, ærter, morkler og hønse fumé

Chateau Briand

Chateau Briand of oksemørbrad med nye danske kartocler, haricot vert, padrons & pebersauce – for 2 to personer

375 KR
390 KR
390 KR
900 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

CHOKOLADETÆRTE

med pistacie, kakao coulis og kakao sorbet

Hindbær tiramisu

af kaffe parfait, friske hindbær, mascarpone creme & hindbær sorbet

Danske jordbær

med hvid chokolade og lime mousse, basilikum og jordbærsorbet

SØDT TIL KAFFEN

1 stk. flødebolle med skovmærke eller 2 stk. fyldt chokolade

45 KR
165 KR
155 KR
165 KR
55 KR