MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild i krydderchutney med æg, kapers & løg
Balsamicosild med creme fraiche 48% & syltede løg

Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og citron mayonnaise
Torskesalat med sennep, dild & karry på toast

Tartelet med høns, rødder & chips
Braiseret bryst af gris med jordskokke puré, friteret kalvebrissel, chips & glace

Rabarber trifli med crumble & hvid chokoladecreme

595 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Rollmops

med syltede fennikel, friterede kapers og løg

Løgmarineret

med rugcrumble & ramsløgs mayonnaise

Balsamicosild

med creme fraiche 48% & syltede løg

Lun stegt sild

med bløde løg, sennep & kapers

Sol over Gudhjem

   

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

Torskesalat

med sennep, dild & karry på toast

200 KR
170 KR
180 KR
215 KR
180 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på toast med bacon & rødder

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Braiseret bryst af gris

med jordskokke puré, friteret kalvebrissel, chips & glace

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Spicy oksetatar

med chipotle mayonnaise, chorizo & spejlæg

175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR

LUNE

Pariserbøf

med det hele

Tartelet

med høns & rødder

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

225 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Rabarbertrifli

med crumble & hvid chokoladecreme

Lune kransekage

  

135 KR
95 KR
40 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Skindstegt havbars

med ansjossmør, tomatkompot, crouton & grillet citron

Lynstegt ørred

med grillet porre, sort hvidløg & hollandaise på brunet smør

Stegte kammuslinger

med morkler, selleri, Amalfi citron & sauce Normande

Tartar af gulfinnet tun

med avocado, lime, 3-part sauce, sesam & padron peber

185 KR
195 KR
225 KR
200 KR

HOVEDRET

Helleflynder

med hjertemuslinger, artiskok & muslingsauce

Kanin ballotine

med nduja & oliven tapenade, blød polenta med stracciatella, gulerødder & Madeira sauce

Kalvetyksteg

med foie gras terrine, figen med langpeber, spinat & morkel sauce med syltede hvide asparges & ventreche bacon

Braiseret svinekæbe

med stegt foie gras, glaseret rødbeder og pink radicchio

370 KR
345 KR
355 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Æblekompot på kagebund

med bagt marengs, æble sorbet og creme anglaise

Creme brulée

med blodappelsin sorbet

Chokoladefondant

med peanut butter & hvid chokoladeis med karamel

45 KR
135 KR
135 KR
155 KR