MENU
DET STORE FROKOSTORD
Karrysild i krydderchutney med æg, kapers & løg
Stegt sild med bløde løg, kapers & sennep
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron
Varmrøget laks med urter & creme fraiche 48%t æg
–
Tartelet med høns & kål
Mørbradbøf af gris med svampe a la creme & sylt
–
Citron fromage med flødeskum og crumble
585 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Marineret sild
med sennepscreme, purløg og pocheret æg
Kryddersild
med figenkompot & creme fraiche 48%
Lun stegt sild
med bløde løg, sennep & kapers
Røget sild
med svampe a la creme, syltede perleløg & spejlæg
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Varmrøget laks
med syltede urter & creme fraiche 48%
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
170 KR
180 KR
190 KR
215 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på toast med bacon & sprødt
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med kold bearnaise creme, syltede tomater & sprøde løgringe
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Tatar af saltet okseinderlår
med pebermayonnaise og dehydreret tomat
175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR
LUNE
Ristet rørt oksetatar
med pocheret æg, sennepscreme, sprøde kapers & peberrod
Lun kalveleverpostej
med svampe, bacon & sylt
Tartelet
med høns & kål
Mørbradbøf af gris
med svampe a la creme, & sylt
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
210 KR
195 KR
185 KR
195 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Camembert frit
med solbær syltetøj
Lun kransekage
Gateau Marcel
Citron fromage
med flødeskum og crumble
135 KR
110 KR
40 KR
120 KR
100 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Friteret Gillardeau østers
med Bellota skinke, grillet porre, hjertesalat & østers mayo
Bagt torskeryg
med flæk ærte puré & fiske fumé mættet med ørredrogn & caviar
Ravioli
med ricotta, tomat & hummer med fennikel, saltet Amalfi citron, Marcona mandler & citron smør
Brisseltoast
med løg marmelade, selleri puré med sort trompethat & vintertrøffel
225 KR
245 KR
245 KR
235 KR
HOVEDRET
Helleflynder
med stegt blomkål, kyllingeskind, mørk blomkålspuré & fiske sauce med masser af persille
Stegt perlehøne
med stegte jordskokker, sorte oliven, friteret salvie & sky sauce
Stegt oksemørbrad
med bagte rødbeder, røget marv, pommes gaufrette & rødvinssauce
Braiseret svinekæbe
med stegt foie gras, palmekål, pommes puré & svine sky
370 KR
335 KR
345 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Lun mandelbagt pære
med cremé anglaise & pære sorbet
Rombraiseret ananas
med bagt hvid chokolade, passionsfrugt, arlette & hvid chokolade is
Pandekager
med appelsin karamel, vaniljeis & blodappelsin sorbet