MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild i krydderchutney med æg, kapers og løg

Julekryddersild med figenkompot og knas

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron

Torskesalat med krydderurter og rugbrødschips

Rimmet peberlaks med bitter salat og mormordressing ret æg

Flæskesteg med rødkål & surt

Julemedister med sønderjysk hvidkål, sennep & sylt

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Marineret sild

med sennepscreme, purløg og pocheret æg

Julekryddersild

med figenkompot og knas

Christiansøpigens sild

marineret i porsesnaps med æggeblomme & løg

Lun stegt sild

med bløde løg, sennep og kapers

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Torskesalat

med krydderurter på smørristet rugbrød og æg frit

Rimmet peberlaks

med bitter salat og mormor dressing

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
170 KR
180 KR
180 KR
190 KR
215 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på sprød toast med sprød bacon og svampe

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Saltet oksetatar

med stegt chorizo, chipotle mayonnaise & spejlæg

Rosastegt andebryst

med orange glace & salat af kål, æble & nødder

175 KR
175 KR
185 KR
195 KR
185 KR

LUNE

Lun kalveleverpostej

med svampe, bacon og sylt

Julemedister

med sønderjysk hvidkål, sennep & sylt

Flæskesteg

med rødkål og surt

Klassik pariserbøf

med garniture

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

195 KR
185 KR
195 KR
225 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Camembert frit

med solbær syltetøj

Lun kransekage
Ris a la mande

med lun kirsebær sauce

135 KR
110 KR
40 KR
95 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Stegt kammusling

med græskarpure, hasselnødder & brunet smør med hvid soya

Rimmet laksetatar

med stracciatella, grape, pomelo, noily prat vinaigrette & löjrom

Taskekrabbe

skorzonerrødder, mandler, havesyre og sauce mousseline

Skindstegt multe

med stegte karl-johan svampe, bladselleri, svampe barigoule, & karl johan emulsion

220 KR
190 KR
250 KR
245 KR

HOVEDRET

Bagt torsk

med frikassé af aspargeskartofler, asier, løg & muslinger – toast med torskemousse & Gold selection caviar

Stegt escalope af havtaske

med saltet amalfi citron, finnekel tærte, oliven & sauce nage

Stegt gråandebryst

med stegt foie gras, pommes anna, pocheret pære & krydret andesky sauce

Dansk kalvekotelet på ben

med snegle, persillesmør, røget marv, Persillerødder & rødvinssauce

365 KR
375 KR
345 KR
475 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Danske æbler

med hvid chokolademousse, citron verbena & æblesorbet

Karamelliseret figner

med citron gele, nougat creme & citron timian is crème

Tærte

med sort sesam custard, saltkaramel & vaniljeis  

45 KR
145 KR
145 KR
145 KR