Menu

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild med æg, kapers & karse
Lun stegt sild med bløde løg & sennep

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce & urter
Torskesalat med sennep & kapers

Flæskesteg med rødkål & agurkesalat
Medisterpølse med hvidkål & sennep
Andebryst med orangesauce, peberrod & tyttebær

Ris a la mande med kirsebærsovs

(Kan også bestilles til aften indtil 20.30)

 

595 KR

SILD

KARRYSILD

med karse, løg, kapers & æg

110 KR

ÆBLESILD

med æblekompot, syltede løg & sne

110 KR

PEBERSILD

med pebermayonnaise, friteret æg & kapers

110 KR

JULEKRYDDERSILD

med creme fraiche, kumquats & rugbrødscrumble

110 KR

CHRISTIANS Ø KRYDDERSILD I PORSESNAPS

med spicy æggeblomme & urter

110 KR

LUN STEGT SILD

med bløde løg, fedtegrever, sennep & kapers

110 KR

FISK

TORSKESALAT

med sennep, kapers, æg, ristet rugbrød & dehydreret æggeblomme

145 KR

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise & urter

160 KR
GRAVAD LAKS

på kommenbrød med rævesauce & sprøde- & bitre salater

145 KR

SPICY KREBSEHALESALAT

på toast med æg

150 KR

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade & citron

140 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

145 KR
HUMMERTATAR

på smørristet rugbrød med friteret æg, løgmayonnaise & syltet løg

220 KR
RØGET ÅL

med røræg & purløg

225 KR

KØD & GRØNT

HØNSESALAT

af høns fra Hopballe Mølle med peberbacon & stegte svampe

145 KR
KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR

med pickles, peberrod & æggeblomme

150 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

140 KR
BRAISERET JULEGRIS

med selleripuré, kål, brunet smør & hasselnød

145 KR

ROSASTEGT ANDEBRYST

med orangesauce, tyttebær, peberrod & mormordressing

140 KR

LUNE

LUN KALVELEVERPOSTEJ

med stegte svampe, bacon & syltede agurker

140 KR

LUN ANDERILLETTE PÅ RISTET RUGBRØD

med cornichoner & sennep

140 KR

FLÆSKESTEG

med rødkål & agurkesalat

150 KR

MEDISTERPØLSE

med hvidkål, sennep & rødbeder

150 KR

STEGT KALVELEVER

med æble- & løgkompot, bacon & sylt

150 KR

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten

OST, SØDT & KAGE

GAMMEL OST

med løg, fedt & sky

100 KR

GAMMEL KNAS

med sprødt rugbrød & bitter appelsinkompot

100 KR

3 SLAGS OSTE

med behørigt tilbehør

105 KR

FRITERET CAMEMBERT

med solbærsyltetøj & toast

90 KR

RIS A LA MANDE

med kirsebærsovs 

85 KR

2 JULESMÅKAGER

 

30 KR

KRANSEKAGE
45 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

RIMMET SANDART

med syltede asier, agurk & radiser. Serveret med peberrodsfløde med dildolie

155 KR
CREMET FISKESUPPE 
med bagt torsk & æble- & jordskokkekompot

175 KR

STEGT FOIE GRAS

med karamelliserede pærer, ristede valnødder & Sauce Gastrique

175 KR

HOVEDRETTER

STEGT PIGHVAR

med glaserede skorzonerrødder, æblecrudité & Sauce Nage

325 KR
FARSERET VAGTEL

med stuvet porre, tragtkantareller, pommes croquettes & morkelskysauce

295 KR

STEGT OKSEBAVETTE

med ristet knoldgaltetand, syltet radicchiorod & trøffelsauce

325 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

35 KR
CREME BRULÉE

med svesker i Armagnac & kakaosorbet

135 KR
BANAN SPONGECAKE

med karamelcreme & banansorbet

135 KR
PETIT FOURS

3 Stk.

75 KR