Menu

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild med friteret æg, løg & karse
Lun stegt sild med cognacsennep & kapers

Rødspættefilet med remoulade
Skaldyrssalat med urter

Spicy rørt tatar med chipotle & spejlæg
Paneret flæsk med persillemayonnaise

Jordbær med fløde 50%

545 KR

SILD

KARRYSILD

med karse, løg, kapers & friteret æg

125 KR

MARINERET SILD 

med hyldeblomst, citronmayonnaise & løg

125 KR

TOMATSILD

med pebermayonnaise & dehydrerede tomater

125 KR

KRYDDERSILD

med hyben, creme fraiche, puffet kartoffel & syltede løg

125 KR

SOL OVER GUDHJEM

Røget sild med æggeblomme, radiser & purløg

125 KR

LUN STEGT SILD

med cognacsennep & kapers

125 KR

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

210 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise & urter

165 KR

ÆGGEMAD MED SKALDYRSSALAT

på toast med urtemayonnaise & løg

160 KR

HUMMERTATAR

på smørristet rugbrød med friteret æg, løgmayonnaise & syltet løg

285 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade & citron

150 KR

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

160 KR

KØD & GRØNT

TOMATMAD

med pebermayonnaise, purløg & onion ring

140 KR

KARTOFFELMAD

med bacon, mayonnaise & stegte løg

145 KR

KARTOFFELMAD

med ærtecreme, rejer & ærteskud

155 KR

RØGET KARTOFFELMAD

med hønsesalat, bacon & kartoffelsticks

155 KR

HØNSESALAT

af høns fra Hopballe Mølle med peberbacon & Ærter Francaise

150 KR
KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR

med pickles, peberrod & æggeblomme

160 KR

SPICY RØRT TATAR AF OKSEINDERLÅR
med chipotle, tomat & spejlæg. Serveres på smørristet rugbrød

160 KR

ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

155 KR

ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG

med bearnaisemayonnaise, bagt tomat & friteret løgring

155 KR

LUNE

STEGT PIGHVAR MED BRAISEREDE OKSEKÆBER

med persillemayo på smørstegt franskbrød

225 KR
RISTET RØRT TATAR

med pocheret æg, sennepscreme & sprøde kapers

185 KR

PANERET FLÆSK

med persillemayonnaise, brunet smør, citron & kapers

160 KR

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten

OST, SØDT & KAGE

3 SLAGS OSTE

med behørigt tilbehør

120 KR

STILTON

på smørristet rugbrød med æggeblomme & løg

90 KR

GAMMEL KNAS

på smørristet rugbrød med kompot

90 KR

LUN KRANSEKAGE

65 KR

JORDBÆRGRØD

med krystalliseret hvid chokoladecreme & fløde 50% 

85 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

STEGT JOMFRUHUMMER
med hummerbrandade & hummerbisque med ingefær & citrongræs

195 KR

GASTRO UNIKA BAERII CAVIAR

med tomater, Stracciatella & basilikum

285 KR

NYE DANSKE KARTOFLER
med røget ørred & Blanquette Sauce med citron

150 KR

POCHERET PIGHVAR
med tomatconsommé, oregano & små tomater

175 KR

HOVEDRETTER

GRATINERET HELLEFLYNDER
med stegt spinat & muslingesauce

355 KR

SOMMERBUK

med kantareller, nye gulerødder & vildtsky med lakridsrod

375 KR

STEGT SVINEBRYST

med hvide asparges, fermenteret hvidløg & skysauce med æble

365 KR

STEGT KALVEMØRBRAD

med ærter, ventreche, spidskål & Sherrysky

375 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

40 KR
DANSKE JORDBÆR
med karamelliserede solsikkekerner & Creme Anglaise

160 KR

FRISKE HINDBÆR

med hasselnøddecreme, hyldeblomstskum & vaniljeis

145 KR

LIMEPARFAIT
med rabarbersuppe & karamelganache

145 KR

PETIT FOURS

3 Stk.

75 KR