MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild i krydderchutney med løg, karse og æg
Kryddersild med tomat, spicy mayonnaise og tomat chutney
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Spicy krebsehalesalat med toast
–
Paneret terrin af gris med peber mayonnaise & syltede løg
Lammefrikadeller & lun kartoffelsalat med ramsløg og sylt
–
Rabarbertrifli med crumble & hvid chokoladecreme
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Rabarber sild
med syltede rabarber og creme fraiche
Marineret sild
i sennepscreme med bacon, pocheret æg og dehydreret æggeblomme
Kryddersild
med tomat, spicy mayonnaise og tomat chutney
Sol over Gudhjem
Stegt sild
med bløde løg og sennep
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
230 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Spicy krebsehalesalat
på toast med æg frit
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
170 KR
180 KR
195 KR
210 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på sprød toast med bacon og stegte svampe
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Rørt oksetatar
med ramsløgs mayonnaise, syltede løg og sprødt rugbrød
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
175 KR
180 KR
185 KR
175 KR
LUNE
Pariserbøf
med klassisk garniture
Tartelet
med høns og rødder
Lammefrikadeller
& lun kartoffelsalat med ramsløg og sylt
Paneret terrin af gris
med peber mayonnaise & syltede løg
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
210 KR
185 KR
185 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Kiksekage
Rabarber trifli
med crumble & hvid chokoladecreme
Lun Kransekage
135 KR
85 KR
95 KR
65 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Nye danske kartofler
med fjordrejer (50g), ramsløg og Amalfi citron
Hvide asparges
med 20 mdrs. San Daniele skinke, croutons & peber mousseline sauce
Stegt pighvar
med morkler, frisk bælgede ærter & morkel sauce
Stegt foie gras
med hestebønner, syltet bøgehatte og sherry gastrique på muscovado
275 KR
215 KR
225 KR
230 KR
HOVEDRET
Farseret helleflynder i butterdej
med broccolini & sauce nage med ørredrogn & purløg
Skindstegt Sandart
med jomfruhummer, bagte og rå tomater, dild og bisque
Dansk okse ribeye
med nye røde forårsløg, hjertesalat og sancho pebersauce
Presa af sortfodsgris
vendt i estragonsennep & pinjekerner, pommes dauphines med svineskank & senneps blanquette sauce
355 KR
325 KR
345 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Mille feuille
med citron fromage, Earl-Grey crème, citron gelé & vanilje is
Pocheret rabarber
med mazarin, marengs, skovmærke & rabarber sorbet
Cannoli
med marscapone creme, appelsin karamel & ristet pistacie is