MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild i krydderchutney med løg, kapers & æg
Kryddersild, mayonnaise, løg & kapers
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron
”Simons” koldrøget laks på toast med cremet spinat & pocheret æg
–
Tartelet med høns & asparges
Saltet oksetatar på smørristet rugbrød med dijon mayonnaise, syltede grønne jordbær & bitre salater
–
Jordbær/rabarber trifli med flødeskum på Arla Unika fløde 48%
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Citrussild
med Grand Marnier, pocheret æg & peberrodscreme
Tomatsild
med relish af grønne tomater & æggeblomme
Marineret sild
i anis og rosapeber, kørvel, creme fraiche & syltede grønne jordbær
”Snapsemad”
kartoffel, løgcreme & kryddersild
Lun stegt sild
med kartoffelsalat, urter & fedtegrever
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
Rejesalat
med asparges & ærter på toast med æg frit
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Nye danske kartofler
med løvstikke mayonnaise, rå løg, tomat & ristede løg
Nye danske kartofler
med ærtecreme, asparges crudité & håndpillede rejer
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
185 KR
180 KR
185 KR
180 KR
215 KR
225 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på toast med ærter a la francaise med bacon
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Roastbeef af Himmerlandskvæg
peber mayonnaise, stegt løg, syltede grønne tomater & sprøde løgringe
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Saltet oksetatar på smørristet rugbrød
med dijon mayonnaise, syltede grønne jordbær & bitre salater
175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR
LUNE
Ristet rørt oksetatar
med pocheret æg, sennepscreme & friterede kapers
Tartelet
med høns i asparges
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
225 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Gammel ost
med rom, fedt, løg & sky
Rabarbertærte
med pisket creme fraiche
Jordbær/rabarber trifli
med flødeskum af Arla Unika fløde 48%
135 KR
85 KR
90 KR
110 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Smør pocheret pighvar
med hvide asparges, syltede boretanaløg, ramsløg & løg bouillon
Rømø rejer
med nye franske kartofler, løvstikke & creme fraiche
Carpaccio af lynstegt oksemørbrad
med østerscreme, confiteret æggeblomme & caviar
Tartar af gulfinnet tun
med avocado, lime, 3-part sauce, sesam & padron peber
295 KR
225 KR
265 KR
215 KR
HOVEDRET
Stegt havtaske
med radiser, fennikel, hollandaisesauce med rygeost & urtesalat
Poussin farseret med ramsløg
med broccoli, ventreche, ærter & hønse fumé
Okse bavette
med stegt foie gras, cime di rapa, salsa verde & pebersauce
Filet af sortfodsgris
pikeret med trøffel, grønne asparges, frikasse af nye løg & svine sauce
385 KR
345 KR
355 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Panna cotta
med hvid chokolade & skovmærke, rabarbersorbet og berliner
Friske jordbær
med mynte, jordbær granité, kærnemælksskum & jordbær sorbet
Mazarinkage
med lemon curd, citronsorbet, vaniljeis & sprød honning