MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild i krydderchutney med æg, kapers og løg
Julekryddersild med figenkompot og knas
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron
Torskesalat med krydderurter og rugbrødschips
Rimmet peberlaks med bitter salat og mormordressing ret æg
–
Flæskesteg med rødkål & surt
Julemedister med sønderjysk hvidkål, sennep & sylt
–
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Marineret sild
med sennepscreme, purløg og pocheret æg
Julekryddersild
med figenkompot og knas
Christiansøpigens sild
marineret i porsesnaps med æggeblomme & løg
Lun stegt sild
med bløde løg, sennep og kapers
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Torskesalat
med krydderurter på smørristet rugbrød og æg frit
Rimmet peberlaks
med bitter salat og mormor dressing
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
170 KR
180 KR
180 KR
190 KR
215 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på sprød toast med sprød bacon og svampe
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Saltet oksetatar
med stegt chorizo, chipotle mayonnaise & spejlæg
Rosastegt andebryst
med orange glace & salat af kål, æble & nødder
175 KR
175 KR
185 KR
195 KR
185 KR
LUNE
Lun kalveleverpostej
med svampe, bacon og sylt
Julemedister
med sønderjysk hvidkål, sennep & sylt
Flæskesteg
med rødkål og surt
Klassik pariserbøf
med garniture
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
195 KR
185 KR
195 KR
225 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Camembert frit
med solbær syltetøj
Lun kransekage
Ris a la mande
med lun kirsebær sauce
135 KR
110 KR
40 KR
95 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Stegt kammusling
med græskarpure, hasselnødder & brunet smør med hvid soya
Rimmet laksetatar
med stracciatella, grape, pomelo, noily prat vinaigrette & löjrom
Taskekrabbe
skorzonerrødder, mandler, havesyre og sauce mousseline
Skindstegt multe
med stegte karl-johan svampe, bladselleri, svampe barigoule, & karl johan emulsion
220 KR
190 KR
250 KR
245 KR
HOVEDRET
Bagt torsk
med frikassé af aspargeskartofler, asier, løg & muslinger – toast med torskemousse & Gold selection caviar
Stegt escalope af havtaske
med saltet amalfi citron, finnekel tærte, oliven & sauce nage
Stegt gråandebryst
med stegt foie gras, pommes anna, pocheret pære & krydret andesky sauce
Dansk kalvekotelet på ben
med snegle, persillesmør, røget marv, Persillerødder & rødvinssauce
365 KR
375 KR
345 KR
475 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Danske æbler
med hvid chokolademousse, citron verbena & æblesorbet
Karamelliseret figner
med citron gele, nougat creme & citron timian is crème
Tærte
med sort sesam custard, saltkaramel & vaniljeis