Lun stegt sild med æblekompot & Karrysild i krydderchutney med smilende æg
Tre slags fisk
Gravad laks med rævesauce, bitre salater og peberrrod & Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron & Krebsehalesalat med varmende krydderier, selleri og æbler
Tre slags kød
Flæskesteg af glad gris med rødkål og sylt & krydret julemedister med sønderjysk hvidkål & anderilette med grov cognacsennep og sprødt rugbrød
Sødt
Ris a la mande med lun kirsebærsovs
Sild
Karrysild110 KR
med krydderchutney, karse og smilende æg
Sennep sild110 KR
med med bacon, friteret æg, kapers og løg
Julekryddersild110 KR
med kumquarts, sprødt og creme fraiche 48%
Lun stegt sild110 KR
med æblekompot, bløde løg, cognacsennep og krydderfedtegrever
Sildesalat110 KR
på øko-æg med purløg og peberrod
Fisk
Sprødstegt rødspættefilet140 KR
med remoulade og citron
Sprødstegt rødspættefilet145 KR
med håndpillede rejer og mayonnaise
Håndpillede rejer 160 KR
på sprød toast med citron og mayonnaise
Spicy krebsehalesalat150 KR
med selleri og æbler på sprød toast
Gravad laks145 KR
på surbrød med bitre salater og ræve sauce
Røget ål210 KR
på rugbrød med lun røræg og purløg
Stegt røget ål225 KR
i mørk øl på smørristet rugbrød, røræg og purløg
Hummertatar195 KR
på sprødstegt rugbrød med friteret æg og løgmayonnaise
Stegt pighvar190 KR
med braiserede oksekæber på sprød crouton med persillemayonnaise og stegt løg
Kød
Klassisk økologisk oksetatar150 KR
med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme
Hønsesalat140 KR
af høns fra Hopballe Mølle med tomat, sprød bacon og rodfrugtchips. Serveres på toast
24 måneders spegeskinke135 KR
på smørristet toast med grønlangkål og sprødstegt kål
Langtidsbraiseret gris140 KR
med æbler, tyttebær, hakkede saltmandler og balsamico-glace
Anderilette150 KR
med friteret rugbrød, sennep og syltede sager
Roastbeef af Himmerlandskvæg140 KR
med sprøde løg, revet peberrod, syltede agurker og remoulade
Lune
Julemedister140 KR
med grov sennep, sønderjysk hvidkål og rødbeder
Flæskesteg150 KR
med rødkål og agurkesalat
Pariserbøf150 KR
Med klassisk garniture
Tavleretter
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten
Ost & Sødt
Friteret Camembert fra Møn110 KR
med solbærsyltetøj serveres med ristet toast
Gammel ost80 KR
36 måneder fra Jernved Mejeri med fedt, løg og sky. Og lidt stærk rom
Stilton90 KR
marineret i tawny fra Krohn og serveret med sprødt rugbrød og kompot