MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild i krydderchutney med æg, kapers & løg
Balsamicosild med creme fraiche 48% & syltede løg
–
Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og citron mayonnaise
Torskesalat med sennep, dild & karry på toast
–
Tartelet med høns, rødder & chips
Braiseret bryst af gris med jordskokke puré, friteret kalvebrissel, chips & glace
–
Rabarber trifli med crumble & hvid chokoladecreme
595 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Rollmops
med syltede fennikel, friterede kapers og løg
Løgmarineret
med rugcrumble & ramsløgs mayonnaise
Balsamicosild
med creme fraiche 48% & syltede løg
Lun stegt sild
med bløde løg, sennep & kapers
Sol over Gudhjem
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
Torskesalat
med sennep, dild & karry på toast
200 KR
170 KR
180 KR
215 KR
180 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på toast med bacon & rødder
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Braiseret bryst af gris
med jordskokke puré, friteret kalvebrissel, chips & glace
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Spicy oksetatar
med chipotle mayonnaise, chorizo & spejlæg
175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR
LUNE
Pariserbøf
med det hele
Tartelet
med høns & rødder
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
225 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Rabarbertrifli
med crumble & hvid chokoladecreme
Lune kransekage
135 KR
95 KR
40 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Skindstegt havbars
med ansjossmør, tomatkompot, crouton & grillet citron
Lynstegt ørred
med grillet porre, sort hvidløg & hollandaise på brunet smør
Stegte kammuslinger
med morkler, selleri, Amalfi citron & sauce Normande
Tartar af gulfinnet tun
med avocado, lime, 3-part sauce, sesam & padron peber
185 KR
195 KR
225 KR
200 KR
HOVEDRET
Helleflynder
med hjertemuslinger, artiskok & muslingsauce
Kanin ballotine
med nduja & oliven tapenade, blød polenta med stracciatella, gulerødder & Madeira sauce
Kalvetyksteg
med foie gras terrine, figen med langpeber, spinat & morkel sauce med syltede hvide asparges & ventreche bacon
Braiseret svinekæbe
med stegt foie gras, glaseret rødbeder og pink radicchio
370 KR
345 KR
355 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Æblekompot på kagebund
med bagt marengs, æble sorbet og creme anglaise
Creme brulée
med blodappelsin sorbet
Chokoladefondant
med peanut butter & hvid chokoladeis med karamel