MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild i krydderchutney med løg, kapers & æg
Kryddersild, mayonnaise, løg & kapers

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron
”Simons” koldrøget laks på toast med cremet spinat & pocheret æg

Tartelet med høns & asparges
Saltet oksetatar på smørristet rugbrød med dijon mayonnaise, syltede grønne jordbær & bitre salater

Jordbær/rabarber trifli med flødeskum på Arla Unika fløde 48%

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Citrussild

med Grand Marnier, pocheret æg & peberrodscreme

Tomatsild

med relish af grønne tomater & æggeblomme

Marineret sild

i anis og rosapeber, kørvel, creme fraiche & syltede grønne jordbær

”Snapsemad”

kartoffel, løgcreme & kryddersild

Lun stegt sild

med kartoffelsalat, urter & fedtegrever

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

Rejesalat

med asparges & ærter på toast med æg frit

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Nye danske kartofler

med løvstikke mayonnaise, rå løg, tomat & ristede løg

Nye danske kartofler

med ærtecreme, asparges crudité & håndpillede rejer

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
185 KR
180 KR
185 KR
180 KR
215 KR
225 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på toast med ærter a la francaise med bacon

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Roastbeef af Himmerlandskvæg

peber mayonnaise, stegt løg, syltede grønne tomater & sprøde løgringe

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Saltet oksetatar på smørristet rugbrød

med dijon mayonnaise, syltede grønne jordbær & bitre salater

175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR

LUNE

Ristet rørt oksetatar

med pocheret æg, sennepscreme & friterede kapers

Tartelet

med høns i asparges

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

225 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost

med rom, fedt, løg & sky

Rabarbertærte

med pisket creme fraiche

Jordbær/rabarber trifli

med flødeskum af Arla Unika fløde 48%

  

135 KR
85 KR
90 KR
110 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Smør pocheret pighvar

med hvide asparges, syltede boretanaløg, ramsløg & løg bouillon

Rømø rejer

med nye franske kartofler, løvstikke & creme fraiche

Carpaccio af lynstegt oksemørbrad

med østerscreme, confiteret æggeblomme & caviar

Tartar af gulfinnet tun

med avocado, lime, 3-part sauce, sesam & padron peber

295 KR
225 KR
265 KR
215 KR

HOVEDRET

Stegt havtaske

med radiser, fennikel, hollandaisesauce med rygeost & urtesalat

Poussin farseret med ramsløg

med broccoli, ventreche, ærter & hønse fumé

Okse bavette

med stegt foie gras, cime di rapa, salsa verde & pebersauce  

Filet af sortfodsgris

pikeret med trøffel, grønne asparges, frikasse af nye løg & svine sauce

385 KR
345 KR
355 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Panna cotta

med hvid chokolade & skovmærke, rabarbersorbet og berliner 

Friske jordbær

med mynte, jordbær granité, kærnemælksskum & jordbær sorbet

Mazarinkage

med lemon curd, citronsorbet, vaniljeis & sprød honning

45 KR
145 KR
145 KR
155 KR