MENU

DET STORE FROKOSTORD

Karrysild i krydderchutney med æg, kapers & løg

Stegt sild med bløde løg, kapers & sennep

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron

Varmrøget laks med urter & creme fraiche 48%t æg

Tartelet med høns & kål

Mørbradbøf af gris med svampe a la creme & sylt

Citron fromage med flødeskum og crumble

585 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Marineret sild

med sennepscreme, purløg og pocheret æg

Kryddersild

med figenkompot & creme fraiche 48%

Lun stegt sild

med bløde løg, sennep & kapers

Røget sild

med svampe a la creme, syltede perleløg & spejlæg

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Varmrøget laks

med syltede urter & creme fraiche 48%

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
170 KR
180 KR
190 KR
215 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på toast med bacon & sprødt

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med kold bearnaise creme, syltede tomater & sprøde løgringe

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Tatar af saltet okseinderlår

med pebermayonnaise og dehydreret tomat

175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR

LUNE

Ristet rørt oksetatar

med pocheret æg, sennepscreme, sprøde kapers & peberrod

Lun kalveleverpostej

med svampe, bacon & sylt

Tartelet

med høns & kål

Mørbradbøf af gris

med svampe a la creme, & sylt

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

210 KR
195 KR
185 KR
195 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Camembert frit

med solbær syltetøj

Lun kransekage
Gateau Marcel
Citron fromage

med flødeskum og crumble

135 KR
110 KR
40 KR
120 KR
100 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Friteret Gillardeau østers

med Bellota skinke, grillet porre, hjertesalat & østers mayo

Bagt torskeryg

med flæk ærte puré & fiske fumé mættet med ørredrogn & caviar

Ravioli

med ricotta, tomat & hummer med fennikel, saltet Amalfi citron, Marcona mandler & citron smør

Brisseltoast

med løg marmelade, selleri puré med sort trompethat & vintertrøffel

225 KR
245 KR
245 KR
235 KR

HOVEDRET

Helleflynder

med stegt blomkål, kyllingeskind, mørk blomkålspuré & fiske sauce med masser af persille

Stegt perlehøne

med stegte jordskokker, sorte oliven, friteret salvie & sky sauce

Stegt oksemørbrad

med bagte rødbeder, røget marv, pommes gaufrette & rødvinssauce

Braiseret svinekæbe

med stegt foie gras, palmekål, pommes puré & svine sky

370 KR
335 KR
345 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Lun mandelbagt pære

med cremé anglaise & pære sorbet  

Rombraiseret ananas

med bagt hvid chokolade, passionsfrugt, arlette & hvid chokolade is

Pandekager

med appelsin karamel, vaniljeis & blodappelsin sorbet

45 KR
135 KR
145 KR
155 KR