MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild i krydderchutney med løg, karse og æg
Rabarber sild med syltede rabarber og creme fraiche

Håndpillede rejer på toast med citron mayonnaise

”Simons” koldrøget laks med cremet spinat og pocheret æg

Hønsesalat med ærter a la francaise på toast

Tatar af saltet okseinderlår med peber mayonnaise, hindbær og Comté

Rødgrød med fløde 50%

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Rabarber sild

med syltede rabarber og creme fraiche

Kryddersild

med friske tomater, tomatsalsa, løg & kapers

Stegt sild

med pocheret æg, sennepscreme og friterede kapers

Sol over Gudhjem
SILDEBRÆT

med 3 slags sild

145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Æg og håndpillede rejer

Æg og håndpillede rejer 

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
170 KR
180 KR
175 KR
210 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på sprød toast med ærter a la francaise med bacon

Klassisk kartoffelmad

med citron mayonnaise, ristede løg og purløg

Tomatmad

med friske og dehydrerede tomater, æg frit og persillemayonnaise

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Oksetatar af saltet inderlår

på ristet rugbrød med peber mayonnaise, hindbær og revet Comté

Braiseret svinebryst

med blomkålspuré, hasselnød og brunet smør

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

175 KR
165 KR
165 KR
185 KR
185 KR
180 KR
175 KR

LUNE

Tartelet

med høns og sommergrønt

Pariserbøf

med klassisk garniture

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

190 KR
210 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost fra Asaa Mejeri

med fedt, løg & sky

Rødgrød

med fløde 50%

135 KR
100 KR
100 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Pulpo

med nye kartofler, amalfi citron, jalapenos, grillet agurk, hjertesalat i tempura & ceviche dressing

Hvide asparges

med pebergrillet torsk, syltede grønne jordbær & peber mousseline sauce

Stegt pighvar

Stegt pighvar med kantareller, cremet kikærte/kantarel kompot & svampeemulsion

Hummerravioli

med piperade de Basque, stegt hummer & sorte oliven

225 KR
190 KR
255 KR
285 KR

HOVEDRET

Stegt kaninryg

& toast af confiteret kanin, spæde karotter, fregula cous cous, fennikel pollen & hønsefumé tilsmagt med pastis  

Skindstegt Sandart

med jomfruhummer, bagte & rå tomater, dild & hummer bisque

Dansk kalvemørbrad

med snegle i persillesmør, sprød croustillant, forårsløg & rødvinssauce

Dansk sommerbuk

med grønne asparges, ærter, asparges blanquette sauce & krydret vildt sauce

345 KR
365 KR
345 KR
395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Pandekager

med Danske jordbær, vanilje is & jordbær sorbet

Pavlova

med abrikos, hindbær, estragoncreme & hindbærsorbet

Peanutcoulant

med peanutis, karamelsauce & skumfiduser

45 KR
145 KR
145 KR
145 KR

Ferietid!

Vi holder aftenlukket indtil 29. juli.

Frokost serveres som altid hver dag.

Besøg vores søsterrestaurant, Apéro, på den anden side af gaden, som holder åbent hele sommeren.
www.apero.dk