Menu
DET STORE FROKOSTBORD
Lun stegt sild med kartoffelsalat & kapers
–
Rødspættefilet med remoulade
Rejesalat med dild & agurk
–
Spicy rørt tatar med chipotle & spejlæg
Braiseret svinebryst med gulerodspuré & forårsgrønt
–
Jordbær-/rabarbertrifli med hvid chokoladecreme
545 KR
SILD
KARRYSILD
med karse, løg, kapers & friteret æg
125 KR
MARINERET SILD
med citronmayonnaise, friteret løgring & sour creme
125 KR
RABARBERSILD
med creme fraiche & syltede rabarber
125 KR
HAVTORNSILD
med pebermayonnaise, forårsløg & kapers
125 KR
LUN STEGT SILD
med kartoffelsalat, urter, brunet smør & kapers
125 KR
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise & urter
165 KR
REJESALAT
på toast med dild, agurk, dilaquavit & friteret æg
160 KR
HUMMERTATAR
på smørristet rugbrød med friteret æg, løgmayonnaise & syltet løg
RØGET LAKS PÅ SMØRRISTET RUGBRØD
med pocheret æg & hollandaise
170 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade & citron
150 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
160 KR
KØD & GRØNT
KARTOFFELMAD
med tomat, pebermayonnaise & sprøde løg
145 KR
HØNSESALAT
af høns fra Hopballe Mølle med asparges, bagte urter, tomat & peberbacon
KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR
med pickles, peberrod & æggeblomme
160 KR
SPICY RØRT TATAR AF OKSEINDERLÅR
med chipotle, tomat & spejlæg. Serveres på smørristet rugbrød
160 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
155 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG
med bearnaisemayonnaise, bagt tomat & friteret løgring
155 KR
BRAISERET SVINEBRYST
med gulerodspuré, stegt forårsgrønt, syltede løg & glace
LUNE
STEGT PIGHVAR MED BRAISEREDE OKSEKÆBER
med persillemayo på sprødstegt crouton
PARISERBØF
med det hele
175 KR
“HØNEN & ÆGGET”
Høne med stegte majs & estragon. Serveres med pocheret æg & persillefrit
165 KR
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten
OST, SØDT & KAGE
3 SLAGS OSTE
med behørigt tilbehør
120 KR
COMTÉ
med brunet smør & hasselnødder
90 KR
JORDBÆR-/RABARBERTRIFLI
med hvid chokoladecreme & crumble
SØDT TIL KAFFEN
40 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
HUMMERBRANDADE
med stegt jomfruhummer & hummerbisque med ingefær & citrongræs
195 KR
“INSALATA CAPRESE”
Tomater med stracciatella, basilikum & Gastro Unika Baerii caviar
285 KR
GLASEREDE GRØNNE ASPARGES
med Tête de Moine, sortfodsskinke & aspargescreme med brunet smør
195 KR
KALVEBRISLER
med morkel- og sellerisauté & sprød boghvede
195 KR
HOVEDRETTER
GRATINERET HELLEFLYNDER
med stegt spinat & muslingesauce
355 KR
PERLEHØNEBRYST
med artiskok og oliven. Serveres med ravioli med basilikum og skysauce
335 KR
STEGT SVINEBRYST
med hvide asparges, fermenteret hvidløg & skysauce med æble
365 KR
STEGT KALVEMØRBRAD
med spidskål, marv, ventreche & botanaløg
375 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
“WIENER MELANGE”
Cremet chokolademousse, sød sherry & sorbet af mælkechokolade
145 KR
VANILJEIS MED OLIVENOLIE
Serveret med grønne druer, kørvel & melon
145 KR
GULERODSSPONGECAKE
med passionssyltede carotter & friskostsorbet
145 KR
PETIT FOURS
3 Stk.