Menu

DET STORE JULEBORD

Karrysild med æg, løg & karse
Lun stegt sild med cognacsennep & kapers
Julekryddersild med kumquarts


Rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad laks med rævesauce & bondebrød
Mulighed for tilvalg af røget ål 150,-

Flæskesteg med rødkål & agurkesalat
Anderillette med sennep & cornichons

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

650 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney karse, løg, kapers & æg

125 KR

SENNEPSILD 

med friteret æg, bacon, løg, kapers & dehydreret æggeblomme

125 KR

JULEKRYDDERSILD

med kumquats, creme fraiche, løg & kapers

125 KR

CHILI SILD

med spicy æggeblomme, løg & kapers

125 KR

LUN STEGT SILD

med cognacsennep & kapers

125 KR

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

210 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise & urter

180 KR

ÆG OG HÅNDPILLEDE REJER

På rugbrød med citron 

160 KR

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade & citron

160 KR

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

170 KR

GRAVAD LAKS

med glaskål, rævesovs & dild serveret på bondebrød

170 KR

RØGET ÅL

med røræg på rugbrød

295 KR

KØD & GRØNT

SPRÆNGT KALVETUNGE

med hønsesalat, brøndkarse & sennep

165 KR

HØNSESALAT

af høns fra Hopballe Mølle med peberbacon 

160 KR

KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR

med pickles, peberrod & æggeblomme

160 KR

RULLEPØLSE 
med sky, fedt, løg & karse

160 KR

ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

155 KR

LUNE

STEGT PIGHVAR MED BRAISEREDE OKSEKÆBER

med persillemayo på smørstegt franskbrød

225 KR
SIMONS KOLDRØGEDE LAKS

med stuvet spinat, smørstegt & pocheret æg

215 KR

PARISERBØF

med klassisk garniture

180 KR

FLÆSKESTEG

med rødkål & agurkesalat

180 KR

LUN ANDERILLETTE

med spejlæg, sennep & cornichons

180 KR

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten

OST, SØDT & KAGE

3 SLAGS OSTE

med kompot

120 KR

CAMEMBERT FRIT

med toast og solbærsyltetøj

120 KR

RIS A LA MANDE

med lun kirsebærsauce 

100 KR

KRANSEKAGE

 

55 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

LYNSTEGT TUN
med peberrod, syltede bøgehatte og persille puré

195 KR

KAMMUSLING
med græskar, brunet smør & hasselnødder 

195 KR

STEGTE KALVEBRISLER

med farseret morkel, skorzonerrod & sherry sauce 

195 KR

HOVEDRETTER

RISTET HELLEFLYNDER
med gule ærter, kålskud og cruostillant med jomfruhummer samt skaldyrsbisque

385 KR

KRONVILDT

Farseret med svampe, glaseret rødbeder, stegt endive og tyttebær

385 KR

OKSEMØRBRAD

Med stegt foie gras, spinat, confiteret skalotteløg & trøffelsauce

450 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

45 KR

DEN STORE CHOKOLADEDESSERT

som i gamle dage på “Le Sommelier”

235 KR

DANSKE ÆBLER
med bergamotte, mazarin savarin & æblesorbet

145 KR

PETIT FOURS

3 Stk.

75 KR
Brasserie møntergade

Få invitation til kulinariske arrangementer

Få eksklusive invitationer til vores kulinariske arrangementer. Kun for medlemmer på vores emailliste.

Du er nu medlem, og vil modtage kommende invitationer i din indbakke.