MENU
DET STORE JULEBORD
Stegt sild i øl lage, fedtegrever og kapers
Julekryddersild med kumquats og creme fraiche Karrysild med æg og karse
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce, fennikel og surbrød
Rejesalat på toast med dild og citron
–
Flæskesteg med rødkål og surt
Julemedister med sønderjysk hvidkål, rødbede og sennep
–
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
650 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
MARINERET SILD
i sennepscreme med bacon, kapers og pocheret æg
Julekryddersild
med kumquats, creme fraiche og rugbrødscrumble
Stegt sild
med sennep, bløde løg, fedtegrever og kapers
Christiansøpigens sild
i tomat med spicy æggeblomme
Kogt syltet sild
med uter, løg, kapers og salturt
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
230 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Spicy rejesalat
med dild, citron og æg frit på toast
Røget ål
med røræg og purløg
”Simons”
Koldrøget Daniel Letz laks med flødestuvet spinat og pocheret æg
Gravad laks
med rævesauce på fennikelcrudité på surbrød
200 KR
170 KR
180 KR
195 KR
325 KR
225 KR
200 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på sprød toast med bacon, kå l og æbler
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
175 KR
180 KR
175 KR
LUNE
Pariserbøf
med klassisk garniture
Julemedister
sønderjysk hvidkål, rødbeder og sennep
Flæskesteg
med rødkå l og surt
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
210 KR
165 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
Gammel ost
med fedt, løg & sky
3 slags ost
med nødder og knækbrød
Gammel Knas
med kompot på smørristet rugbrød
Ris a la mande
Ris a la mande
Kransekage
100 KR
135 KR
100 KR
95 KR
65 KR
BRASSERIE (AFTEN)
DET STORE JULEBORD
Stegt sild i øl lage, fedtegrever og kapers
Julekryddersild med kumquats og creme fraiche Karrysild med æg og karse
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce, fennikel og surbrød
Rejesalat på toast med dild og citron
–
Flæskesteg med rødkål og surt
Julemedister med sønderjysk hvidkål, rødbede og sennep
–
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
650 KR
FORRETTER
Kammuslingsalat
med vinaigrette af poke, yuzu & sort eddike, hvid kimchi & sesam mayo
Stegt vagtelbryst
med confiteret lår, bønne puré, syltede tragtkantareller, rosenkål og vagtel fumé sauce
Brissel toast
med aligot, løg marmelade og hvid trøffel fra Alba
225 KR
165 KR
262 KR
HOVEDRET
Rødtunge Walewska
med pommes duchesse, spinat, dansk hummer, sort trøffel & mornay sauce
Dådyr ryg
stegt med langpeber & enebær, skorzonerrødder, karl-johan wonton & vildt sauce med svampe og stikkelsbær
Tournedos rossini af dansk okse
med sort trøffel, porre, stegt foie gras & trøffel sauce
475 KR
345 KR
395 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Baked Alaska
med vanilje parfait, mandarin safran sorbet & Gran Marnier
Chokoladedesserten
Gateau Marcel, nougat mousse, lakridsparfait, blomme i Madeira & chokolade iscreme