MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Hyldeblomstsild med syltede stikkelsbær, creme fraiche & løg

Tomatsild med tomatsalat, basilikum & løg


Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron

Æg & håndpillede rejer med citron mayonnaise

Hønsesalat på toast med ærter ala francaise med bacon

Saltet oksetatar på smørristet rugbrød med peber mayonnaise, hindbær, frisésalat & Comté


Rødgrød med friske bær & Arla Unika fløde 48%

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Hyldeblomstsild

med syltede stikkelsbær, creme fraiche & løg

Tomatsild

med tomatsalat, basilikum & løg

Løgsild

med løg soubise, friterede kapers & urter

Sol over Gudhjem
Lun stegt sild

 med vinaigrette fyldt med glaskål, kapers & syltede løg

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR

FISK & GRØNT

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Æg & håndpillede rejer

 med citronmayonnaise

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

Tomatmad

 med pebermayonnaise, løg & æg frit

Nye danske kartofler

med citron mayonnaise, rå løg, tomat & ristede løg

Nye danske kartofler

med mayonnaise, purløg, radise, syltede løg & brøndkarse

200 KR
180 KR
190 KR
185 KR
225 KR
145 KR
180 KR
180 KR

KØD & FJERKRÆ

Nye danske kartofler

med persillemayonnaise, friske salater, ærter, bacon & bagt tomat

Hønsesalat

på toast med ærter a la francaise med bacon

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Saltet oksetatar på smørristet rugbrød

med hindbær, pebermayonnaise, frisésalat & Comté

185 KR
175 KR
175 KR
185 KR
195 KR

LUNE

Pariserbøf

med klassisk garniture

Tartelet

 med høns & rødder

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

225 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost

med rom, fedt, løg & sky

Rødgrød

 med friske bær & Arla Unika fløde 48%

Citronfromage

med crumble & flødeskum

  

135 KR
90 KR
110 KR
85 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Stegt pighvar

med vredet choucroute & muslingesauce skilt med ramsløgsolie

Ostevafler

med Rømø rejer, bagte cherrytomater, syltede grønne jordbær & oste sauce

Nye kartofler

 med trøffelpølse, trøffel tapenade, lun Vichyssoise & australsk vintertrøffel

Crudo af hamachi tun a la aguachile

med citrongræs, agurk & røde perleløg

275 KR
225 KR
265 KR
245 KR

HOVEDRET

Smør dampet rødtunge e

med grillede ærter, porre & jomfruhummer bisque

Skindstegt sandart

med grillede hvide asparges & asparges velouté sauce

Okse onglet

 med stikkelsbær, roscoff løg, grillet hjertesalat & rødvinssauce mættet med ramsløgskapers & røget marv  

Ramsløgsfarseret poussin

med gulerod Vichy, nye løg & morkel sauce

385 KR
365 KR
355 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Danske rabarber

 med citron verbena creme patissiere, rabarbersorbet og berliner

Friske jordbær

med mynte, jordbær granité, kærnemælksskum & jordbær sorbet

Arme riddere

med hasselnød praline med citron gele, nøddekrokant & vaniljeis

45 KR
145 KR
145 KR
155 KR