Menu
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild med friteret æg, løg & karse
Lun stegt sild med cognacsennep & kapers
–
Rødspættefilet med remoulade
Skaldyrssalat med urter
–
Spicy rørt tatar med chipotle & spejlæg
Paneret flæsk med persillemayonnaise
–
Jordbær med fløde 50%
545 KR
SILD
KARRYSILD
med karse, løg, kapers & friteret æg
125 KR
MARINERET SILD
med hyldeblomst, citronmayonnaise & løg
125 KR
TOMATSILD
med pebermayonnaise & dehydrerede tomater
125 KR
KRYDDERSILD
med hyben, creme fraiche, puffet kartoffel & syltede løg
125 KR
SOL OVER GUDHJEM
Røget sild med æggeblomme, radiser & purløg
125 KR
LUN STEGT SILD
med cognacsennep & kapers
125 KR
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise & urter
165 KR
ÆGGEMAD MED SKALDYRSSALAT
på toast med urtemayonnaise & løg
160 KR
HUMMERTATAR
på smørristet rugbrød med friteret æg, løgmayonnaise & syltet løg
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade & citron
150 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
160 KR
KØD & GRØNT
TOMATMAD
med pebermayonnaise, purløg & onion ring
140 KR
KARTOFFELMAD
med bacon, mayonnaise & stegte løg
145 KR
KARTOFFELMAD
med ærtecreme, rejer & ærteskud
155 KR
RØGET KARTOFFELMAD
med hønsesalat, bacon & kartoffelsticks
155 KR
HØNSESALAT
af høns fra Hopballe Mølle med peberbacon & Ærter Francaise
KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR
med pickles, peberrod & æggeblomme
160 KR
SPICY RØRT TATAR AF OKSEINDERLÅR
med chipotle, tomat & spejlæg. Serveres på smørristet rugbrød
160 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
155 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG
med bearnaisemayonnaise, bagt tomat & friteret løgring
155 KR
LUNE
STEGT PIGHVAR MED BRAISEREDE OKSEKÆBER
med persillemayo på smørstegt franskbrød
RISTET RØRT TATAR
med pocheret æg, sennepscreme & sprøde kapers
185 KR
PANERET FLÆSK
med persillemayonnaise, brunet smør, citron & kapers
160 KR
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten
OST, SØDT & KAGE
3 SLAGS OSTE
med behørigt tilbehør
120 KR
STILTON
på smørristet rugbrød med æggeblomme & løg
90 KR
GAMMEL KNAS
på smørristet rugbrød med kompot
90 KR
LUN KRANSEKAGE
65 KR
JORDBÆRGRØD
med krystalliseret hvid chokoladecreme & fløde 50%
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
STEGT JOMFRUHUMMER
med hummerbrandade & hummerbisque med ingefær & citrongræs
195 KR
GASTRO UNIKA BAERII CAVIAR
med tomater, Stracciatella & basilikum
285 KR
NYE DANSKE KARTOFLER
med røget ørred & Blanquette Sauce med citron
150 KR
POCHERET PIGHVAR
med tomatconsommé, oregano & små tomater
175 KR
HOVEDRETTER
GRATINERET HELLEFLYNDER
med stegt spinat & muslingesauce
355 KR
SOMMERBUK
med kantareller, nye gulerødder & vildtsky med lakridsrod
375 KR
STEGT SVINEBRYST
med hvide asparges, fermenteret hvidløg & skysauce med æble
365 KR
STEGT KALVEMØRBRAD
med ærter, ventreche, spidskål & Sherrysky
375 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
DANSKE JORDBÆR
med karamelliserede solsikkekerner & Creme Anglaise
160 KR
FRISKE HINDBÆR
med hasselnøddecreme, hyldeblomstskum & vaniljeis
145 KR
LIMEPARFAIT
med rabarbersuppe & karamelganache
145 KR
PETIT FOURS
3 Stk.