Menu
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild med æg, løg & karse
Lun stegt sild med cognacsennep & kapers
–
Rødspættefilet med remoulade og citron
Håndpillede rejer på toast med citronmayonnaise
–
Minitartelet med høns
Saltet tatar med dehydreret tomat og peber
–
Kirsebærmousse med flødeskum
550 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med karse, løg, kapers & friteret æg
125 KR
SENNEPSILD
med pocheret æg, bacon, løg, kapers & purløg
125 KR
KRYDDERSILD
med pisket creme fraiche 48%, sprødt & urter
125 KR
LUN STEGT SILD
med bløde løg, fedtegrever & kapers
145 KR
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise & urter
180 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade & citron
160 KR
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
170 KR
GRAVAD LAKS
med glaskål, rævesovs & dild serveret på hvidt brød
170 KR
TORSKESALAT
på smørristet rugbrød, bitter salat og friteret æg
185 KR
KØD & GRØNT
BRAISERET SVINEBRYST
med reduceret balsamico-glace, butternut squash og brunet smør
165 KR
HØNSESALAT
af høns fra Hopballe Mølle med tørret skinke
160 KR
KLASSISK ØKOLOGISK OKSETATAR
med pickles, peberrod & æggeblomme
160 KR
SALTET TATAR
med dehydreret tomat og pebermayonnaise
160 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
155 KR
ROASTBEEF AF KROGMODNET HIMMERLANDSKVÆG
med bløde løg og spejlæg
155 KR
SPRØDSTEGT ANDETERRIN
med sennepsmayonnaise, syltede løg og rugbrød
210 KR
LUNE
PARISERBØF
med klassisk garniture
190 KR
TARTELET
med høns i velouté
185 KR
STEGT KALVELEVER
med svampe, bacon og bløde løg
180 KR
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
135 KR
KIRSEBÆRMOUSSE
med flødeskum
100 KR
GATEAU MARCEL
100 KR
LUNE VAFLER
med sukker og marmelade
80 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
RIMET HELLEFLYNDER
med muslingesauce, syltede beder & dildolie
175 KR
FARSERET PORRE
med stegt jomfruhummer, skaldyrsbisque med asier & skorzonerrødder
195 KR
AGNOLOTTI
med ricotta, rosenkål, pinjekerner og trøffel
195 KR
SMØRPOCHERET PIGHVAR
med kammuslingefars, oksehaleragout og sauce nage
195 KR
HOVEDRETTER
BAGT TORSK
med let røget selleri, morkler, brunet smør og fermenteret hvidløg
350 KR
STEGT HAVTASKE
på ben, kåldolmer med ventreche, matelot sauce & havesyre
385 KR
FARSERET VAGTEL
med indmadstoast, stegt foie gras, rødbeder & gastrique sauce
395 KR
BRAISERET SPIDSBRYST
med jordskokkepuré, brisler, sauce veloute med svampe & trøffel
395 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
45 KR
HVID CHOKOLADEMOUSSE
med blodappelsin, safran & mandarin sorbet
155 KR
ÆBLE TARTE TATIN
med korender & creme fraiche is
145 KR
MILLE FEUILLE
af arlette og shortbread med dulcemousse & kaffe ganache
145 KR
PETIT FOURS
3 Stk.