MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Kryddersild med rabarber og creme fraiche
Marineret sild i hyldeblomst med citronmayonnaise
–
Rødspættefilet med remoulade & citron
Koldrøget laks med rygeost, radiser og purløg på sprødt rugbrød
–
Minitartelet med høns i asparges
Mørbradbøf med sommerfrikassé og sylt
–
Jordbær/rabarber trifli med crumble & flødeskum
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med karse, løg, kapers & æg frit
MARINERET SILD
i hyldeblomst med citronmayonnaise og sprødt
MARINERET SILD
i Hendricks gin med agurk og løgmayonnaise
KRYDDERSILD
med rabarber, pisket creme fraiche 48% og syltede løg
LUN STEGT SILD
med bløde løg og sennep
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
135 KR
135 KR
135 KR
135 KR
135 KR
220 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Nye danske kartofler
med ærtecreme og håndpillede rejer
KOLDRØGET LAKS
med rygeostcreme, radise, agurk & purløg
"SIMONS" KOLDRØGET LAKS
flødestuvet spinat og pocheret æg
190 KR
170 KR
180 KR
180 KR
200 KR
210 KR
KØD & GRØNT
Nye danske kartofler
med mayonnaise, purløg, ristede løg og tomat
HØNSESALAT
på sprød toast med grønne ærter, bacon & hjertesalat
Klassisk oksetatar
af Himmerlandskvæg med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Rørt tatar
med cognac, cornichons, kartoffelchips og sprødt rugbrød
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Roastbeef
med kold bearnaise, bagt tomat og sprøde kartoffelchips
Sprængt kalvetunge
italiensk salat
155 KR
170 KR
180 KR
185 KR
175 KR
175 KR
165 KR
LUNE
PARISERBØF
med klassisk garniture
FRIKADELLER
med lun kartoffelsalat, ramsløg og sylt
Svinemørbrad
med sommerfrikassé af nye løg, asparges og ærter
Tartelet
Tartelet med høns i asparges
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten
210 KR
185 KR
190 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
Gammel ost
med fedt, løg og sky
Blå kornblomst
på ristet rugbrød, løg og æggeblomme
Jordbær/rabarber trifli
med crumble og flødeskum
110 KR
120 KR
100 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Stegt pighvar
med kammusling fars på crouton med spinat, syltet majroe & pebermousseline
Caviar
med nye danske kartofler, creme, chips & oste sauce
Fricassé
af hvide og violette asparges med krabbe og radiser
Stegt hummer med svinebryst
i harissa, grillet hjertesalat og hummer mayonnaise
195 KR
265 KR
190 KR
265 KR
HOVEDRET
SKINDSTEGT SANDART
med muslinger, løg soubise, grønne asparges og muslinge sauce
Ryg af sommerbuk
med crustilliant af bov, glaserede gulerødder, forå rsløg & vildtsauce med brombær
FARSERET POUSSIN
med foie gras, porre, ærter, morkler og hønse fumé
Chateau Briand
Chateau Briand of oksemørbrad med nye danske kartocler, haricot vert, padrons & pebersauce – for 2 to personer
375 KR
390 KR
390 KR
900 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
CHOKOLADETÆRTE
med pistacie, kakao coulis og kakao sorbet
Hindbær tiramisu
af kaffe parfait, friske hindbær, mascarpone creme & hindbær sorbet
Danske jordbær
med hvid chokolade og lime mousse, basilikum og jordbærsorbet
SØDT TIL KAFFEN
1 stk. flødebolle med skovmærke eller 2 stk. fyldt chokolade