Tomatsild med bagte tomater og æggeblomme & Æble-/hyldeblomstsild med hyldeblomstcreme, urter og æblesalat
-
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron & Hellefisk med lun sommersalat, agurk, radiser og purløg
-
Braiseret svinebryst med balsamico-/honningglace, grønne jordbær, kompot og spansk kørvel & Tartelet med høns i asparges
-
Rabarbertrifli med crumble og hvid chokoladecreme
Sild
Æble-/hyldeblomstsild110 KR
med hyldeblomstcreme, urter og æblesalat
Karrysild110 KR
med krydderchutney, karse og friteret æg
Rabarbersild110 KR
med creme fraiche og rabarbervinaigrette
Tomat kryddersild110 KR
med bagte tomater og æggeblomme
Lun stegt sild110 KR
med nye kartofler, brunet smør, kapers og ramsløg
Sol over Gudhjem120 KR
med radiser, løg, purløg og æggeblomme
Røget sild140 KR
med morkelcreme, stegte morkler og spejlæg
Sildebræt225 KR
med 3 styk sildemadder
Fisk
Sprødstegt rødspættefilet140 KR
med remoulade og citron
Sprødstegt rødspættefilet145 KR
med håndpillede rejer og citronmayonnaise
Håndpillede rejer 160 KR
på ristet brød med citron og citronmayonnaise
Stjerneskud250 KR
med sprødstegt rødspættefilet og dampet rødspætte med mayonnaise, asparges, rejer og stenbiderrogn
Hummertatar220 KR
på smørristet rugbrød med friteret æg, løgmayonnaise og syltet løg
Hellefisk155 KR
på smørristet manitobabrød med lun sommersalat, agurk, radiser og purløg
Kartoffelmad 130 KR
med nye danske kartofler, ærtecreme og håndpillede rejer
Kartoffelmad135 KR
med nye danske kartofler, rygeostecreme, stenbiderrogn, agurk og purløg
Kød
Klassisk økologisk oksetatar140 KR
med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme
Økologisk oksetatar150 KR
på smørristet rugbrød med stenbiderrogn og rygeostecreme
Rørt tatar af okse150 KR
med friteret æg, rugbrødsfritter og ramsløgsmayonnaise
Hønsesalat145 KR
af høns fra Hopballe Mølle med sprød bacon og lun ærter francaise
Braiseret svinebryst145 KR
med balsamico-/honningglace, grønne jordbær, kompot og spansk kørvel
Roastbeef af krogmodnet Himmerlandskvæg140 KR
med remoulade, agurkesalat, peberrod og ristede løg
Roastbeef af krogmodnet Himmerlandskvæg140 KR
med bløde løg og spejlæg
Lune
Tartelet145 KR
med rejer, dild og forårsgrønt
Tartelet145 KR
med høns i asparges
Pariserbøf155 KR
Med klassisk garniture
Tavleretter
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten