MENU

DET STORE JULEBORD

Stegt sild i øl lage, fedtegrever og kapers
Julekryddersild med kumquats og creme fraiche Karrysild med æg og karse

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade

Gravad laks med rævesauce, fennikel og surbrød
Rejesalat på toast med dild og citron

Flæskesteg med rødkål og surt

Julemedister med sønderjysk hvidkål, rødbede og sennep

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

650 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

MARINERET SILD

i sennepscreme med bacon, kapers og pocheret æg

Julekryddersild

med kumquats, creme fraiche og rugbrødscrumble

Stegt sild

med sennep, bløde løg, fedtegrever og kapers

Christiansøpigens sild

i tomat med spicy æggeblomme

Kogt syltet sild

med uter, løg, kapers og salturt

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
230 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Spicy rejesalat

med dild, citron og æg frit på toast

Røget ål

med røræg og purløg

”Simons”

Koldrøget Daniel Letz laks med flødestuvet spinat og pocheret æg

Gravad laks

med rævesauce på fennikelcrudité på surbrød

200 KR
170 KR
180 KR
195 KR
325 KR
225 KR
200 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på sprød toast med bacon, kå l og æbler

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

175 KR
180 KR
175 KR

LUNE

Pariserbøf

med klassisk garniture

Julemedister

sønderjysk hvidkål, rødbeder og sennep

Flæskesteg

med rødkå l og surt

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

210 KR
165 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

Gammel ost

med fedt, løg & sky

3 slags ost

med nødder og knækbrød

Gammel Knas

med kompot på smørristet rugbrød

Ris a la mande

Ris a la mande 

Kransekage
100 KR
135 KR
100 KR
95 KR
65 KR

BRASSERIE (AFTEN)

DET STORE JULEBORD

Stegt sild i øl lage, fedtegrever og kapers
Julekryddersild med kumquats og creme fraiche Karrysild med æg og karse

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce, fennikel og surbrød
Rejesalat på toast med dild og citron

Flæskesteg med rødkål og surt

Julemedister med sønderjysk hvidkål, rødbede og sennep

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

650 KR

FORRETTER

Kammuslingsalat

med vinaigrette af poke, yuzu & sort eddike, hvid kimchi & sesam mayo

Stegt vagtelbryst

med confiteret lår, bønne puré, syltede tragtkantareller, rosenkål og vagtel fumé sauce

Brissel toast

med aligot, løg marmelade og hvid trøffel fra Alba

225 KR
165 KR
262 KR

HOVEDRET

Rødtunge Walewska

med pommes duchesse, spinat, dansk hummer, sort trøffel & mornay sauce

Dådyr ryg

stegt med langpeber & enebær, skorzonerrødder, karl-johan wonton & vildt sauce med svampe og stikkelsbær

Tournedos rossini af dansk okse

med sort trøffel, porre, stegt foie gras & trøffel sauce

475 KR
345 KR
395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Baked Alaska

med vanilje parfait, mandarin safran sorbet & Gran Marnier

Chokoladedesserten

Gateau Marcel, nougat mousse, lakridsparfait, blomme i Madeira & chokolade iscreme

45 KR
165 KR
185 KR