MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Hyldeblomstsild med syltede stikkelsbær, creme fraiche & løg
Tomatsild med tomatsalat, basilikum & løg
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade & citron
Æg & håndpillede rejer med citron mayonnaise
–
Hønsesalat på toast med ærter ala francaise med bacon
Saltet oksetatar på smørristet rugbrød med peber mayonnaise, hindbær, frisésalat & Comté
–
Rødgrød med friske bær & Arla Unika fløde 48%
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Hyldeblomstsild
med syltede stikkelsbær, creme fraiche & løg
Tomatsild
med tomatsalat, basilikum & løg
Løgsild
med løg soubise, friterede kapers & urter
Sol over Gudhjem
Lun stegt sild
med vinaigrette fyldt med glaskål, kapers & syltede løg
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR
FISK & GRØNT
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Æg & håndpillede rejer
med citronmayonnaise
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
Tomatmad
med pebermayonnaise, løg & æg frit
Nye danske kartofler
med citron mayonnaise, rå løg, tomat & ristede løg
Nye danske kartofler
med mayonnaise, purløg, radise, syltede løg & brøndkarse
200 KR
180 KR
190 KR
185 KR
225 KR
145 KR
180 KR
180 KR
KØD & FJERKRÆ
Nye danske kartofler
med persillemayonnaise, friske salater, ærter, bacon & bagt tomat
Hønsesalat
på toast med ærter a la francaise med bacon
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Saltet oksetatar på smørristet rugbrød
med hindbær, pebermayonnaise, frisésalat & Comté
185 KR
175 KR
175 KR
185 KR
195 KR
LUNE
Pariserbøf
med klassisk garniture
Tartelet
med høns & rødder
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
225 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Gammel ost
med rom, fedt, løg & sky
Rødgrød
med friske bær & Arla Unika fløde 48%
Citronfromage
med crumble & flødeskum
135 KR
90 KR
110 KR
85 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Stegt pighvar
med vredet choucroute & muslingesauce skilt med ramsløgsolie
Ostevafler
med Rømø rejer, bagte cherrytomater, syltede grønne jordbær & oste sauce
Nye kartofler
med trøffelpølse, trøffel tapenade, lun Vichyssoise & australsk vintertrøffel
Crudo af hamachi tun a la aguachile
med citrongræs, agurk & røde perleløg
275 KR
225 KR
265 KR
245 KR
HOVEDRET
Smør dampet rødtunge e
med grillede ærter, porre & jomfruhummer bisque
Skindstegt sandart
med grillede hvide asparges & asparges velouté sauce
Okse onglet
med stikkelsbær, roscoff løg, grillet hjertesalat & rødvinssauce mættet med ramsløgskapers & røget marv
Ramsløgsfarseret poussin
med gulerod Vichy, nye løg & morkel sauce
385 KR
365 KR
355 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Danske rabarber
med citron verbena creme patissiere, rabarbersorbet og berliner
Friske jordbær
med mynte, jordbær granité, kærnemælksskum & jordbær sorbet
Arme riddere
med hasselnød praline med citron gele, nøddekrokant & vaniljeis