EVENTS

Vinsmagninger & winemakers dinner

Møntergades og Apéros sommelierer har et kærligt og konstant nysgerrigt blik på nye og klassiske vine fra store og små vinproducenter.

Vi håndplukker vores vine og arrangerer eksklusive og intime vinsmagninger og winemakers dinner
året rundt.

Hold øje med løbende opdateringer på vores kommende events her og på vores sociale medier.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, sender vi ud til dig, som den første.

Winemakers dinner

ShareWine x NJORD

Fredag d. 19 april kl. 18:30 – 22:00

Vi er stolte over at kunne præsentere en helt særlig ShareWine-aften i samarbejde med den danske vinmager, Sune Albertsen, fredag den 19. april 2024. Sammen inviterer vi jer indenfor på Restaurant Møntergade til den allerførste NJORD Winemakers Dinner, hvor vi vil smage på hele den senest frigivne årgang – 2021 på en unik måde.

Hans vingård, Njord, er ingen hemmelighed blandt vinkendere, men skulle du stadig være i tvivl om, hvorvidt der kan laves stor vin i Danmark, lover vi, at denne smagning vil efterlade et rungende JA og sætte to streger under den kendsgerning.

Med Njord har Sune flyttet bjerge for vinproduktion i et ellers fladt land – og vi må bare sige, at nationalstoltheden tager en helt ny betydning, når du først har smagt saften fra Sunes vinavl i Holbæks terroir.

For hvem havde troet, at disse vine kunne konkurrere med selv de fineste appellationer i Bourgogne? Med tid, flid, eksperimentering og dyb forståelse har Sune for alvor sat Danmark på vinverdenskortet. Vi ser frem til at dykke ned i denne aften, hvor Sune blandt andet vil fortælle om historien bag Njord, og vi skal virkelig nørde ned i hans marker og vine.


Vi skal smage:

– Sparkling Precoce
– One shot
– Issø 2021
– Issø stem 2021
– The terrace 2021
– A variation 2021
– Sandhøj 2021
– Acolon 2018

 

Prisen for hele herligheden er 1.795,- pr. person. 
Der er begrænset pladser tilgængelig.

Køb din plads til arrangementet på ShareWines hjemmeside her: 
ShareWine X Njord – Winemakers Dinner