Moderne brasserie med respekt for det traditionelle

Når mørket falder på, finder vi aftenmenuen frem. Her byder den enestående menu på kompromisløs kogekunst, inspireret af det danske og franske køkken. Til at komplimentere de nøje udvalgte råvarer, finder du et bredt udvalg af velsmagende vine.

Book    Menu

 

Vi skaber trygge rammer. Læs vores COVID-19 retningslinjer her

Brasseriet I hjertet af København

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores brasserie, som du finder på Møntergade 19 i indre by København, hvor der i mange år er blevet skabt gastronomisk historie.

Vores aftenservering er inspireret af det franske og danske køkken. Retterne er udvalgt med respekt for de sæsonens råvarer.

Menuen er skabt med rødderne i traditionelle franske og danske retter, fortolket i en moderne kontekst.

Vi elsker mad, og har selvfølgelig gjort det nemt for dig at sammensætte din personlige menu. Aftenen er jeres, og vi giver derfor vores gæster mulighed for at I kan nyde både maden og vinen, uden at skulle bekymre jer om tiden.

Der skal være plads til at være spontan, i vores spisebar kan I komme ind fra gaden og nyde et lækkert måltid.

Vi anbefaler, at I slutter aftenen af med en lækker dessert eller en af vores udsøgte oste, som du kan vælge på vores ostevogn.

 

bestil bord på vores brasserie

Se vores vinkælder

Vinkortet Vores kæreste eje

Hos Restaurant Møntergade er vi vilde med mad. Skabt på de bedste råvarer, lavet om til udsøgte retter af vores passionerede kokke, serveret til dig af vores dygtige personale, som ligeledes brænder for det gode håndværk.

Vi er dog mindst lige så passionerede omkring måltidets evige følgesvend – nemlig det du får serveret i glasset.

Indrømmet, vi er faktisk utrolig vilde med vin. Vinkortet er derfor en bedrift, som er vi umådelig stolte af.

Hvis du har gjort dig ulejligheden, så vil du vide at vores vinkort er hele 38 sider langt, og allerede her er det svært ikke at blive imponeret. I brasseriets vinkort finder du selvfølgelig et bredt udvalg af velsmagende vine fra nær og fjern.

Du behøver ikke være vinkender inden at du træder ind i brasseriet, fordi vi har nemlig gjort det hårde arbejde for dig.

Vores personale står klar til at rådgive og til en god nørdet snak om, hvad I ønsker at få ud af aftenens valg af vin.

Vi gør os umage for at udvælge vine, som imponerer på smagen, men også i forskellige prisklasser.

Uanset hvad du har lyst til at fejre, så finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af bobler og champagne.

Se vinkort her


 

Historien Her hvor det hele startede

I København finder du mange fine bygninger, placeret på mange af byens gadehjørner. Men der hvor Gammel Mønt og Møntergade mødes, ligger der et særligt hus.

Det er et skønt, rødt bindingsværkshus, som både er kendt af naboer og gastronomiske kendere.

Eventyret startede i det lille røde bindingsværkshus. Det stod dog hurtig klart, at vores gæster fortsat sætter stor pris på den gode frokost.

Da lejligheden bød sig, kunne vi udvide ved at overtage endnu en historisk lokation. Nu finder du både smørrebrødsrestauranten og vores brasserie i de større lokaler på gadehjørnet skråt overfor.

Her står vi fortsat klar til at byde dig velkommen, både til frokost og aften.

LÆS om os HER

Stifterne af Møntergade Simon, Karina & Rasmus

bord til stort selskab i selskabslokaler

Selskab I trygge rammer

Vi er vilde med at have gæster og gerne mange af dem. Vi er også vilde med at hjælpe dig med at arrangere en hel særlig dag, uanset om det er til erhverv eller et privat arrangement.

Vores menu og kompetencer giver mange muligheder i forhold til at få sammensat en menu, som passer til jeres ønsker og behov.

Vi har flere lokaler til rådighed. Det betyder at vi har plads til et stort antal mennesker, uanset hvilken konstellation du har brug for.

Vores lokaler står også til rådighed til frokost. Det betyder at vi sagtens kan hjælpe dig med både frokost og heldagsarrangementer.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer.

BOOK TIL SELSKAB HER