MODERNE BRASSERIE MED RESPEKT FOR DET TRADITIONELLE

” Formidabel mad og service. Autentisk, nærværende og velsmagende. ”

4,7 Stjerner
(68 Google-anmeldelser)

(…) Jeg kunne spise denne ret hver dag resten af mit liv. (…)

Joakim Grundahl, Madanmelder

“(…) Det gamle Palægadehold er kommet godt fra start på Møntergade med smørrebrød, som ikke fås bedre noget sted i byen. (…)”

Søren Frank, Mad og Vinredaktør

(…) Mad for Mons i Møntergade: Holdet fra Palægade holder den suveræne stil på den nye (gamle) adresse. (…)

Niels Lillelund

Brasserie

I HJERTET AF KØBENHAVN

Hver aften bliver restauranten lavet om til et brasserie. I brasseriet serverer vi retter, som er lavet på sæsonens bedste råvarer, som man finder i naturen i Danmark og Frankrig.

Menuen er skabt med rødderne i det traditionelle franske og danske køkken, fortolket i en moderne kontekst.

Vi elsker mad, og har selvfølgelig gjort det nemt, så du kan sammensætte din personlige middag og nyde alle smagsindtrykkene.

Aftenen er jeres, og vi giver derfor alle vores gæster mulighed for at nyde maden og vinen, uden at skulle bekymre jer om tiden.

Der skal være plads til at være spontan, i vores spisebar kan I komme ind fra gaden og nyde et lækkert måltid.

Vi anbefaler, at I slutter jeres aften af med en lækker dessert eller en af vores udsøgte oste, som du kan vælge på vores ostevogn.

Vi ser frem til at byde jer alee velkommen i vores brasserie, som I finder på Møntergade 19 i indre by København.

KÆRESTE EJE

BRASSERIETS VINKORT

Hos Restaurant Møntergade er vi vilde med mad. Skabt på de bedste råvarer, lavet om til udsøgte retter af vores passionerede kokke, serveret af vores dygtige personale, som ligeledes brænder for det gode håndværk.

Vi er dog mindst lige så passionerede omkring måltidets evige følgesvend – nemlig det du får serveret i glasset.

Indrømmet, vi er faktisk utrolig vilde med vin. Vinkortet er derfor en bedrift, som vi er umådelig stolte af.

I brasseriets vinkort finder du selvfølgelig et bredt udvalg af velsmagende vine fra nær og fjern.

Vores vinkort er hele 38 sider langt, og allerede her er det svært ikke at blive imponeret – og måske lidt overvældet.

Du behøver ikke være vinkender, inden at du træder ind i brasseriet, fordi vi har nemlig gjort det hårde arbejde for dig.

Vores personale står klar til at rådgive, og til en god nørdet snak om, hvad I ønsker at få ud af aftenens valg af vin.

Vi gør os umage for at udvælge vine, som både imponerer på smagen, men også i forskellige prisklasser.

Uanset hvad du har lyst til at fejre, så finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af bobler og champagne.

Historien

HVOR DET HELE STARTEDE

I København finder du mange fine bygninger, placeret på mange af byens gadehjørner. Men der hvor Gammel Mønt og Møntergade mødes, ligger der et særligt hus.

Det er et skønt klassisk rødt bindingsværkshus, som er kendt af naboer og gastronomiske kendere. Her har der ligget restauranter i mere end 100 år.

Eventyret startede i det lille røde bindingsværkshus, hvor menuen udelukkende stod på frokost. Det stod dog hurtig klart, at vores gæster fortsat sætter stor pris på den gode restaurantoplevelse.

Da lejligheden bød sig, kunne vi udvide ved at overtage endnu en historisk lokation, på den modsatte side af gaden. Hvilket vil sige, at vi nu kan byde velkommen på to adresser.

Her serverer vi udsøgte retter skabt på klassisk dansk/fransk kogekunst hver eneste dag efter kl.18.00 men frem til kl.23.00.

 
Selskab

I TRYGGE RAMMER

Vi er vilde med at have gæster og gerne mange af dem.

Vi er også vilde med at hjælpe til, med at arrangere en hel særlig dag, uanset om det er til erhverv eller et privatarrangement.

Vores menukort og kompetencer giver mange muligheder i forhold til at få sammensat en menu, som passer til jeres ønsker og behov. Hvilket vil sige, at I får den bedste oplevelse.

Vi har flere lokaler til rådighed. Det giver plads til et stort antal mennesker, og den konstellation som du har brug for.

Påskefrokost

Vi byder foråret velkommen med vores store påskebord, som vi serverer fra d. 22 marts – 1.april. Vores dygtige kokke har sammensat en påskemenu, som harmonerer med årstiden og vores populære specialiteter.