MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Marineret sild med puré af græskar, løg & kapers

Kryddersild med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg

***

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade

Simons laks med cremet spinat & pocheret æg

***

Tartelet med høns & stegt kål

Lun kalveleverpostej med svampe, bacon & sylt

***

 Gammeldags æblekage med flødeskum og crumble

 

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Marineret sild

i valnøddesnaps med grillet pære, fennikel, creme fraiche & dild

Marineret sild

 med puré af græskar, løg, kapers

Kryddersild

med spicy æggeblomme, løg & kapers

Kryddersild

med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg

Lun stegt sild

med bløde løg, sennep & kapers

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR

FISK & GRØNT

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Æg & håndpillede rejer

med citronmayonnaise

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
185 KR
195 KR
185 KR
225 KR

KØD & FJERKRÆ

Hønsesalat

på ristet toast med bacon & stegt kål

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Braiseret svinebryst

med puré af græskar, stegt kål, grillede syltede løg & glace

180 KR
175 KR
185 KR
185 KR

LUNE

Stegt kalvelever

med bløde løg, svampe, bacon & sylt

Lun kalveleverpostej

med svampe, bacon & sylt

Tartelet

med høns & stegt kål

195 KR
180 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost

med rom, fedt, løg & sky

Gateau Marcel
Gammeldags æblekage

med flødeskum, crumble og ribsgele

  

135 KR
90 KR
105 KR
95 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Stegt kammusling

med stegt jordskokpuré, pærer, syltede jordskokker & pærecidersauce

Rimmet torsk

med artiskokker fra Rungis, umodne blommer & fyldig sauce nage

Varmrøget ørred

med kartoffelkompot, majroe fra Sydkysthaven, asier, spinatpuré & sauce på bakskuld & rygeost

Stegt kalvebrissel

 med flødestuvede porrer, syltede bøgehatte, ramsløg kapers & rødvinssauce

225 KR
225 KR
215 KR
225 KR

HOVEDRET

Skindstegt sandart

med kantareller, grillet selleri pure, kapers & Karl Johan blanquette

Vagtel toast

med kyllingelever, kålskud, stegt foie gras, grønne vindruer & hønse fumé

Stegt lammeryg

 med koji-marineret butternut, lammekroket med mynte & lammesky

Trøffelfarseret kalvemørbrad

med nye løg, grillede forårsløg, puré af sort hvidløg og morkel sauce

385 KR
350 KR
395 KR
395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Chokoladekage

 med brombær, bavarois på brombær, chokolade cremoux & hvid chokoladeis

Crème brûlée

 med æblesorbet

Mille-feuille

med hasselnødganache, vilde blåbær, vaniljecreme & creme fraiche is

45 KR
135 KR
115 KR
125 KR