MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Marineret sild med puré af græskar, løg & kapers
Kryddersild med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg
***
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Simons laks med cremet spinat & pocheret æg
***
Tartelet med høns & stegt kål
Lun kalveleverpostej med svampe, bacon & sylt
***
Gammeldags æblekage med flødeskum og crumble
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Marineret sild
i valnøddesnaps med grillet pære, fennikel, creme fraiche & dild
Marineret sild
med puré af græskar, løg, kapers
Kryddersild
med spicy æggeblomme, løg & kapers
Kryddersild
med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg
Lun stegt sild
med bløde løg, sennep & kapers
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR
FISK & GRØNT
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Æg & håndpillede rejer
med citronmayonnaise
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
185 KR
195 KR
185 KR
225 KR
KØD & FJERKRÆ
Hønsesalat
på ristet toast med bacon & stegt kål
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Braiseret svinebryst
med puré af græskar, stegt kål, grillede syltede løg & glace
180 KR
175 KR
185 KR
185 KR
LUNE
Stegt kalvelever
med bløde løg, svampe, bacon & sylt
Lun kalveleverpostej
med svampe, bacon & sylt
Tartelet
med høns & stegt kål
195 KR
180 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Gammel ost
med rom, fedt, løg & sky
Gateau Marcel
Gammeldags æblekage
med flødeskum, crumble og ribsgele
135 KR
90 KR
105 KR
95 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Stegt kammusling
med stegt jordskokpuré, pærer, syltede jordskokker & pærecidersauce
Rimmet torsk
med artiskokker fra Rungis, umodne blommer & fyldig sauce nage
Varmrøget ørred
med kartoffelkompot, majroe fra Sydkysthaven, asier, spinatpuré & sauce på bakskuld & rygeost
Stegt kalvebrissel
med flødestuvede porrer, syltede bøgehatte, ramsløg kapers & rødvinssauce
225 KR
225 KR
215 KR
225 KR
HOVEDRET
Skindstegt sandart
med kantareller, grillet selleri pure, kapers & Karl Johan blanquette
Vagtel toast
med kyllingelever, kålskud, stegt foie gras, grønne vindruer & hønse fumé
Stegt lammeryg
med koji-marineret butternut, lammekroket med mynte & lammesky
Trøffelfarseret kalvemørbrad
med nye løg, grillede forårsløg, puré af sort hvidløg og morkel sauce
385 KR
350 KR
395 KR
395 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Chokoladekage
med brombær, bavarois på brombær, chokolade cremoux & hvid chokoladeis
Crème brûlée
med æblesorbet
Mille-feuille
med hasselnødganache, vilde blåbær, vaniljecreme & creme fraiche is