MENU

MØNTERGADES STORE PÅSKEBORD

Karrysild i krydderchutney med løg, karse og æg
Kryddersild med tomat, spicy mayonnaise og tomat chutney

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade

Spicy krebsehalesalat med toast

Terrin af gris med sennep, cornichons & sprødt rugbrød

Lammefrikadeller & lun kartoffelsalat med ramsløg og sylt

Rabarbertrifli med crumble & hvid chokoladecreme

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Rabarber sild

med syltede rabarber og creme fraiche

Marineret sild

i sennepscreme med bacon, pocheret æg og dehydreret æggeblomme

Marineret sild

med æble- og porresalat, kapers og løg

Kryddersild

med tomat, spicy mayonnaise og tomat chutney

Sol over Gudhjem
Stegt sild

med bløde løg og sennep

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
230 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Spicy krebsehalesalat

på toast med æg frit

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
170 KR
180 KR
195 KR
210 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på sprød toast med bacon og stegte svampe

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Rørt oksetatar

med ramsløgs mayonnaise, syltede løg og sprødt rugbrød

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Terrin af gris

med sennep, cornichons og sprødt rugbrød

175 KR
180 KR
185 KR
175 KR
180 KR

LUNE

Pariserbøf

med klassisk garniture

Tartelet

med høns og rødder

Lammefrikadeller

& lun kartoffelsalat med ramsløg og sylt

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

210 KR
185 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Kiksekage
Rabarber trifli

med crumble & hvid chokoladecreme

Lun Kransekage
135 KR
85 KR
95 KR
65 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Blæksprutte

med linguine, urtesmør med røget marv, saltet Amalfi citron & XO sauce

Cæur de boeuf tomat

med jomfruhummer tatar, fennikelpollen & purløgs mayonnaise

Hvide asparges

Hvide asparges mousseline sauce

Stegt pighvar

med morkler, frisk bælgede ærter & morkel sauce

195 KR
225 KR
215 KR
225 KR

HOVEDRET

Farseret helleflynder i butterdej

med broccolini & sauce nage med ørredrogn & purløg

Medaljon af kalvemørbrad

med stegt kalvebrissel, syltede bøgehatte, knoldselleri, ramsløg & rødvinssauce

Stegt lammeryg

med gulerødder i koji, bløde løg, sort hvidløg & lammesky

Presa af sortfodsgris

vendt i estragonsennep & pinjekerner, pommes dauphines med svineskank & senneps blanquette sauce

355 KR
365 KR
365 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Mille feuille

med citron fromage, Earl-Grey crème, citron gelé & vanilje is

Rabarber mousse

med hvid chokolade parfait, rabarber consommé & skovmærke

Chokolade fondant

med ananas ganache, kakao coulis & sorbet af bagt ananas

45 KR
155 KR
145 KR
145 KR

Påskefrokost

Vi byder foråret velkommen med vores store påskebord, som vi serverer fra d. 22 marts – 1.april. Vores dygtige kokke har sammensat en påskemenu, som harmonerer med årstiden og vores populære specialiteter.