MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Æblesild med puré af æbler og jordskokker
Blommesild med blommer i madeira og creme fraiche
***
Sprødstegt rødspættefilet med spicy krebsehalesalat
Simons laks med cremet spinat
***
Hønsesalat på ristet toast med æbler, bacon og kantareller
Saltet oksetatar med tørrede tomater og pebermayonnaise
***
Æblekage med flødeskum og crumble
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Æblesild
med puré af æbler og jordskokker, dild & friterede capers
Marineret sild
på rugbrød med løgsmør, stegte kantareller og svampe mayonnaise
Blommesild
med syltede blommer i Madeira samt creme fraiche
Kryddersild
med citron mayonnaise, grillet syltet løg & farvede beder
Lun stegt sild
med grillede, syltede løg, kapers, sennep og fedtegrever
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR
FISK & GRØNT
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Spicy krebsehalesalat
på toast med æg frit
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
185 KR
195 KR
190 KR
225 KR
KØD & FJERKRÆ
Hønsesalat
på ristet toast med æbler, bacon og stegte kantareller
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Sprængt kalvetunge
med hønsesalat & stegt majs
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Saltet oksetatar på smørristet rugbrød
med tørrede tomater og pebermayonnaise
Braiseret svinebryst
med jordskokkepuré, spidskål/æblesalat, syltede løg og indkogt balsamico glace
180 KR
175 KR
175 KR
185 KR
195 KR
185 KR
LUNE
Ristet rørt tatar
med pocheret æg, sennepscreme, friteret kapers og peberrod
Tartelet
med høns, marineret kålsalat, sprødt kyllingeskind og stegt majs
225 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Gammel ost
med rom, fedt, løg & sky
Pandekager
med vanille is
Gammeldags æblekage
med flødeskum, crumble og ribsgele
135 KR
90 KR
125 KR
95 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Porretærte
med 38 Mdr. comté, løjrom og brunet smør med ramsløgskapers
Salat med taskekrabbe & kimchi
saltede peanuts & koriander mayonnaise
Bagt torsk
med grov ærtekompot, lardo, muslinger & ’nduja smør
Fyldt pasta
med kanin ragout og gulerødder glaseret i kaninfond, citrus og sprød salvie
180 KR
215 KR
215 KR
225 KR
HOVEDRET
Helleflynder i sprød butterdej
med spidskål, syltede ærter og glaskål samt fiskefumé med krondild
Bryst af Canette og sprødt lår
med peber og honning, kantareller, majs og andesky
Skaftkotelet af pattegris
med confiteret bøftomat, sherrytomat med mynte og basilikum og sky tilsmagt med hybenrose
Trøffelfarseret kalvemørbrad
med nye løg, grillede forårsløg, puré af sort hvidløg og morkel sauce
385 KR
350 KR
375 KR
395 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Hindbær
med mørk chokolade, macadamianødder og lun kardemommefløde
Blommer i japansk blommelikør
med sabayonne, blomme is og honeycomb
Øllebrød
med mælke is, karamelchokolade og sprødt rugbrød