MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Marineret sild med puré af græskar, løg & kapers
Kryddersild med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg
***
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Simons laks med cremet spinat & pocheret æg
***
Tartelet med høns & stegt kål
Lun kalveleverpostej med svampe, bacon & sylt
***
Gammeldags æblekage med flødeskum og crumble
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Marineret sild
i valnøddesnaps med grillet pære, fennikel, creme fraiche & dild
Marineret sild
med puré af græskar, løg, kapers
Kryddersild
med spicy æggeblomme, løg & kapers
Kryddersild
med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg
Lun stegt sild
med bløde løg, sennep & kapers
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR
FISK & GRØNT
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Æg & håndpillede rejer
med citronmayonnaise
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
185 KR
195 KR
185 KR
225 KR
KØD & FJERKRÆ
Hønsesalat
på ristet toast med bacon & stegt kål
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Braiseret svinebryst
med puré af græskar, stegt kål, grillede syltede løg & glace
180 KR
175 KR
185 KR
185 KR
LUNE
Stegt kalvelever
med bløde løg, svampe, bacon & sylt
Lun kalveleverpostej
med svampe, bacon & sylt
Tartelet
med høns & stegt kål
195 KR
180 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Gammel ost
med rom, fedt, løg & sky
Gateau Marcel
Gammeldags æblekage
med flødeskum, crumble og ribsgele
135 KR
90 KR
105 KR
95 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Stegt kammusling
med stegt jordskokpuré, pærer, syltede jordskokker & pærecidersauce
Rimmet torsk
med artiskokker fra Rungis, umodne blommer & fyldig sauce nage
Varmrøget ørred
med kartoffelkompot, majroe fra Sydkysthaven, asier, spinatpuré & sauce på bakskuld & rygeost
Stegt kalvebrissel
med flødestuvede porrer, syltede bøgehatte, ramsløg kapers & rødvinssauce
225 KR
225 KR
215 KR
225 KR
HOVEDRET
Skindstegt sandart
med kantareller, grillet selleri pure, kapers & Karl Johan blanquette
Vagtel toast
med kyllingelever, kålskud, stegt foie gras, grønne vindruer & hønse fumé
Stegt lammeryg
med koji-marineret butternut, lammekroket med mynte & lammesky
Stegt oksemørbrad & kalvekæber ala bourguignon
med røget marv & kartoffel puré
385 KR
350 KR
395 KR
395 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Chokoladekage
med brombær, bavarois på brombær, chokolade cremoux & hvid chokoladeis
Crème brûlée
med skovbær sorbet
Mælkechokolade is
med chokoladeknas, sukker marineret agurk og æble & citron olivenolie