MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Æblesild med puré af æbler og jordskokker

Blommesild med blommer i madeira og creme fraiche

***

Sprødstegt rødspættefilet med spicy krebsehalesalat

Simons laks med cremet spinat

***

Hønsesalat på ristet toast med æbler, bacon og kantareller

Saltet oksetatar med tørrede tomater og pebermayonnaise

***

Æblekage med flødeskum og crumble

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Æblesild

med puré af æbler og jordskokker, dild & friterede capers

Marineret sild

på rugbrød med løgsmør, stegte kantareller og svampe mayonnaise

Blommesild

med syltede blommer i Madeira samt creme fraiche

Kryddersild

med citron mayonnaise, grillet syltet løg & farvede beder

Lun stegt sild

med grillede, syltede løg, kapers, sennep og fedtegrever

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR

FISK & GRØNT

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Spicy krebsehalesalat

på toast med æg frit

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
185 KR
195 KR
190 KR
225 KR

KØD & FJERKRÆ

Hønsesalat

på ristet toast med æbler, bacon og stegte kantareller

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Sprængt kalvetunge

med hønsesalat & stegt majs

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Saltet oksetatar på smørristet rugbrød

med tørrede tomater og pebermayonnaise

Braiseret svinebryst

med jordskokkepuré, spidskål/æblesalat, syltede løg og indkogt balsamico glace

180 KR
175 KR
175 KR
185 KR
195 KR
185 KR

LUNE

Ristet rørt tatar

med pocheret æg, sennepscreme, friteret kapers og peberrod

Tartelet

med høns, marineret kålsalat, sprødt kyllingeskind og stegt majs

225 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost

med rom, fedt, løg & sky

Pandekager

med vanille is

Gammeldags æblekage

med flødeskum, crumble og ribsgele

  

135 KR
90 KR
125 KR
95 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Porretærte

med 38 Mdr. comté, løjrom og brunet smør med ramsløgskapers

Salat med taskekrabbe & kimchi

 saltede peanuts & koriander mayonnaise

Bagt torsk

med grov ærtekompot, lardo, muslinger & ’nduja smør

Fyldt pasta

med kanin ragout og gulerødder glaseret i kaninfond, citrus og sprød salvie

180 KR
215 KR
215 KR
225 KR

HOVEDRET

Helleflynder i sprød butterdej

med spidskål, syltede ærter og glaskål samt fiskefumé med krondild

Bryst af Canette og sprødt lår

med peber og honning, kantareller, majs og andesky

Skaftkotelet af pattegris

med confiteret bøftomat, sherrytomat med mynte og basilikum og sky tilsmagt med hybenrose

Trøffelfarseret kalvemørbrad

med nye løg, grillede forårsløg, puré af sort hvidløg og morkel sauce

385 KR
350 KR
375 KR
395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Hindbær

med mørk chokolade, macadamianødder og lun kardemommefløde

Blommer i japansk blommelikør

med sabayonne, blomme is og honeycomb

Øllebrød

med mælke is, karamelchokolade og sprødt rugbrød

45 KR
135 KR
135 KR
125 KR