MENU

Møntergades Store Julebord

Karrysild i krydderchutney med æg, løg & kapers

***

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade

Spicy rejesalat på toast

Gravad laks med fennikel, peber, dild & sennepssovs

***

Flæskesteg med rødkål & agurkesalat

Stegt andebryst med orange glace, valnødder, tyttebær, endive & mormor dressing

***

Risalamande med lun kirsebær sauce

 

Menuen skal bestilles af hele bordet og inden kl.15.00

675,- pr.person

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Orange sild

med abrikos kompot, peber mayonnaise & sprøde mandler

Sennepssild

med pocheret æg, bacon, friteret kapers & revet æggeblomme

Kryddersild

i figner & portvin, figen kompot & creme fraiche 48%

Kryddersild

 i madeira & sherry, mayonnaise, kogt æg, løg & kapers

Lun stegt sild

med æble kompot, grillet løg, syltede Ingrid Marie & fedtegrever

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR

FISK & GRØNT

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Spicy rejesalat

 på toast med æg frit

Gravad laks

med fennikel, peber, dild & sennepssovs på surdejsbrød

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
185 KR
195 KR
185 KR
210 KR
225 KR

KØD & FJERKRÆ

Hønsesalat

på ristet toast med bacon & stegt kål

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Roastbeef af Himmerlandskvæg

 med estragon mayonnaise, sprøde løgringe, syltede løg & bagte tomater

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Saltet oksetatar

 med peber mayonnaise, sprøde hasselnødder, syltede tyttebær & revet Comté

180 KR
175 KR
185 KR
185 KR
185 KR

LUNE

Flæskesteg

 med rødkål & agurkesalat

Stegt andebryst

med orange glace, valnødder, tyttebær, endive & mormor dressing

Pariserbøf

med klassisk garniture

200 KR
210 KR
225 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost

med rom, fedt, løg & sky

Camembert frit

med solbær sylt & ristet brød

Kiksekage

med orange

Risalamande

med lun kirsebær sauce

  

135 KR
90 KR
110 KR
90 KR
115 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Bagt torsk

med brunkål, kålpølser, rosenkål, fedtegrever & musling fumé

Lynstegt gulfinnet tun

med pomelo, fennikel, hestebønner & brunet smør med ingefær og soja

Stegt kalvebrissel

 med flødestuvede porrer, syltede bøgehatte, ramsløg kapers & rødvinssauce

225 KR
215 KR
225 KR

HOVEDRET

Skindstegt sandart

med kantareller, grillet selleri pure, kapers & Karl Johan blanquette

Vagtel toast

med kyllingelever, kålskud, stegt foie gras, grønne vindruer & hønse fumé

Stegt oksemørbrad & kalvekæber ala bourguignon

med røget marv & kartoffel puré

385 KR
350 KR
395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Belgisk vaffel

med honning syltede kantareller, romsyltede vilde blåbær & kantarel is

Crème brûlée

med svesker i cognac & blommeis

Risalamande

med lun kirsebær sauce

45 KR
135 KR
115 KR
115 KR