MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild i krydderchutney med æg, kapers & løg
Balsamicosild med creme fraiche 48% & syltede løg
–
Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og citron mayonnaise
Torskesalat med sennep, dild & karry på toast
–
Tartelet med høns, rødder & chips
Braiseret bryst af gris med jordskokke puré, friteret kalvebrissel, chips & glace
–
Rabarber trifli med crumble & hvid chokoladecreme
595 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Løgmarineret sild
med rugcrumble & ramsløgs mayonnaise
Kryddersild i tomat
med pebermayonnaise, løg og purløg
Kryddersild
med vadouvan provancale og æggesalat
Balsamicosild
med creme fraiche 48% & syltede løg
Lun stegt sild
med bløde løg, fedtegrever, sennep & kapers
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
Æg og håndpillede rejer
på rugbrød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
185 KR
175 KR
185 KR
225 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på toast med ærter a la francaise med bacon
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Braiseret bryst af gris
med bagt rabarber, stegt og syltet løg & glace
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Oksetatar
med estragonmayonnaise, små bagte tomater og chips med sour cream
175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR
LUNE
Pariserbøf
med det hele
Tartelet
med høns i asparges
Svinemørbrad
med forårsfrikassé
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
225 KR
185 KR
190 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Rabarbertærte
med pisket creme fraiche
Citronfromage
med flødeskum og crumble
Kransekage
135 KR
85 KR
85 KR
40 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Smør pocheret pighvar
med hvide asparges, syltede boretanaløg, ramsløg & løg bouillon
Oksehale ragout
med nye franske kartofler, løvstikke, creme fraiche & caviar
Jomfruhummer
med piperade de Basque med ristede Marcona mandler, jomfruhummer bisque & basilikum
Tartar af gulfinnet tun
med avocado, lime, 3-part sauce, sesam & padron peber
295 KR
265 KR
250 KR
215 KR
HOVEDRET
Stegt havtaske
med radiser, fennikel, hollandaisesauce med rygeost & urtesalat
Lammekølle fra Vibygaard
glaseret lammetunge, ærter, baba ganoush, spæde gulerødder & lammesky
Okse bavette
med stegt foie gras, cime di rapa, salsa verde & pebersauce
Filet af sortfodsgris
pikeret med trøffel, grønne asparges, frikasse af nye løg & svine sauce
385 KR
345 KR
355 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Rabarberkompot
med tonka, Chartreuse, kaffe is & mascarpone skum
Creme brulée
med blodappelsin sorbet
Mazarinkage
med lemon curd, citronsorbet, vaniljeis & sprød honning