MENU
Møntergades Store Julebord
Karrysild i krydderchutney med æg, løg & kapers
***
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Spicy rejesalat på toast
Gravad laks med fennikel, peber, dild & sennepssovs
***
Flæskesteg med rødkål & agurkesalat
Stegt andebryst med orange glace, valnødder, tyttebær, endive & mormor dressing
***
Risalamande med lun kirsebær sauce
Menuen skal bestilles af hele bordet og inden kl.15.00
675,- pr.person
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Orange sild
med abrikos kompot, peber mayonnaise & sprøde mandler
Sennepssild
med pocheret æg, bacon, friteret kapers & revet æggeblomme
Kryddersild
i figner & portvin, figen kompot & creme fraiche 48%
Kryddersild
i madeira & sherry, mayonnaise, kogt æg, løg & kapers
Lun stegt sild
med æble kompot, grillet løg, syltede Ingrid Marie & fedtegrever
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR
FISK & GRØNT
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Spicy rejesalat
på toast med æg frit
Gravad laks
med fennikel, peber, dild & sennepssovs på surdejsbrød
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
185 KR
195 KR
185 KR
210 KR
225 KR
KØD & FJERKRÆ
Hønsesalat
på ristet toast med bacon & stegt kål
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med estragon mayonnaise, sprøde løgringe, syltede løg & bagte tomater
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Saltet oksetatar
med peber mayonnaise, sprøde hasselnødder, syltede tyttebær & revet Comté
180 KR
175 KR
185 KR
185 KR
185 KR
LUNE
Flæskesteg
med rødkål & agurkesalat
Stegt andebryst
med orange glace, valnødder, tyttebær, endive & mormor dressing
Pariserbøf
med klassisk garniture
200 KR
210 KR
225 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Gammel ost
med rom, fedt, løg & sky
Camembert frit
med solbær sylt & ristet brød
Kiksekage
med orange
Risalamande
med lun kirsebær sauce
135 KR
90 KR
110 KR
90 KR
115 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Bagt torsk
med brunkål, kålpølser, rosenkål, fedtegrever & musling fumé
Lynstegt gulfinnet tun
med pomelo, fennikel, hestebønner & brunet smør med ingefær og soja
Stegt kalvebrissel
med flødestuvede porrer, syltede bøgehatte, ramsløg kapers & rødvinssauce
225 KR
215 KR
225 KR
HOVEDRET
Skindstegt sandart
med kantareller, grillet selleri pure, kapers & Karl Johan blanquette
Vagtel toast
med kyllingelever, kålskud, stegt foie gras, grønne vindruer & hønse fumé
Stegt oksemørbrad & kalvekæber ala bourguignon
med røget marv & kartoffel puré
385 KR
350 KR
395 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Belgisk vaffel
med honning syltede kantareller, romsyltede vilde blåbær & kantarel is
Crème brûlée
med svesker i cognac & blommeis
Risalamande
med lun kirsebær sauce