MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild i krydderchutney med æg, kapers & løg
Balsamicosild med creme fraiche 48% & syltede løg

Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og citron mayonnaise
Torskesalat med sennep, dild & karry på toast

Tartelet med høns, rødder & chips
Braiseret bryst af gris med jordskokke puré, friteret kalvebrissel, chips & glace

Rabarber trifli med crumble & hvid chokoladecreme

595 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Løgmarineret sild

med rugcrumble & ramsløgs mayonnaise

Kryddersild i tomat

med pebermayonnaise, løg og purløg

Kryddersild

med vadouvan provancale og æggesalat

Balsamicosild

med creme fraiche 48% & syltede løg

Lun stegt sild

med bløde løg, fedtegrever, sennep & kapers

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
145 KR
240 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

Æg og håndpillede rejer

på rugbrød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
185 KR
175 KR
185 KR
225 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på toast med ærter a la francaise med bacon

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Braiseret bryst af gris

med bagt rabarber, stegt og syltet løg & glace

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Oksetatar

med estragonmayonnaise, små bagte tomater og chips med sour cream

175 KR
175 KR
185 KR
185 KR
195 KR

LUNE

Pariserbøf

med det hele

Tartelet

med høns i asparges

Svinemørbrad

med forårsfrikassé

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

225 KR
185 KR
190 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Rabarbertærte

med pisket creme fraiche

Citronfromage

med flødeskum og crumble

Kransekage

  

135 KR
85 KR
85 KR
40 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Smør pocheret pighvar

med hvide asparges, syltede boretanaløg, ramsløg & løg bouillon

Oksehale ragout

med nye franske kartofler, løvstikke, creme fraiche & caviar

Jomfruhummer

med piperade de Basque med ristede Marcona mandler, jomfruhummer bisque & basilikum

Tartar af gulfinnet tun

med avocado, lime, 3-part sauce, sesam & padron peber

295 KR
265 KR
250 KR
215 KR

HOVEDRET

Stegt havtaske

med radiser, fennikel, hollandaisesauce med rygeost & urtesalat

Lammekølle fra Vibygaard

glaseret lammetunge, ærter, baba ganoush, spæde gulerødder & lammesky

Okse bavette

med stegt foie gras, cime di rapa, salsa verde & pebersauce  

Filet af sortfodsgris

pikeret med trøffel, grønne asparges, frikasse af nye løg & svine sauce

385 KR
345 KR
355 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Rabarberkompot

med tonka, Chartreuse, kaffe is & mascarpone skum

Creme brulée

med blodappelsin sorbet

Mazarinkage

med lemon curd, citronsorbet, vaniljeis & sprød honning

45 KR
145 KR
135 KR
155 KR