MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Marineret sild med puré af græskar, løg & kapers

Kryddersild med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg

***

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade

Simons laks med cremet spinat & pocheret æg

***

Tartelet med høns & stegt kål

Lun kalveleverpostej med svampe, bacon & sylt

***

 Gammeldags æblekage med flødeskum og crumble

 

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Marineret sild

i valnøddesnaps med grillet pære, fennikel, creme fraiche & dild

Marineret sild

 med puré af græskar, løg, kapers

Kryddersild

med spicy æggeblomme, løg & kapers

Kryddersild

med bagte rodfrugter, creme fraiche, rosapeber & grillede syltede løg

Lun stegt sild

med bløde løg, sennep & kapers

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
150 KR
250 KR

FISK & GRØNT

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Æg & håndpillede rejer

med citronmayonnaise

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
185 KR
195 KR
185 KR
225 KR

KØD & FJERKRÆ

Hønsesalat

på ristet toast med bacon & stegt kål

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Braiseret svinebryst

med puré af græskar, stegt kål, grillede syltede løg & glace

180 KR
175 KR
185 KR
185 KR

LUNE

Stegt kalvelever

med bløde løg, svampe, bacon & sylt

Lun kalveleverpostej

med svampe, bacon & sylt

Tartelet

med høns & stegt kål

195 KR
180 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Gammel ost

med rom, fedt, løg & sky

Gateau Marcel
Gammeldags æblekage

med flødeskum, crumble og ribsgele

  

135 KR
90 KR
105 KR
95 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Stegt kammusling

med stegt jordskokpuré, pærer, syltede jordskokker & pærecidersauce

Rimmet torsk

med artiskokker fra Rungis, umodne blommer & fyldig sauce nage

Varmrøget ørred

med kartoffelkompot, majroe fra Sydkysthaven, asier, spinatpuré & sauce på bakskuld & rygeost

Stegt kalvebrissel

 med flødestuvede porrer, syltede bøgehatte, ramsløg kapers & rødvinssauce

225 KR
225 KR
215 KR
225 KR

HOVEDRET

Skindstegt sandart

med kantareller, grillet selleri pure, kapers & Karl Johan blanquette

Vagtel toast

med kyllingelever, kålskud, stegt foie gras, grønne vindruer & hønse fumé

Stegt lammeryg

 med koji-marineret butternut, lammekroket med mynte & lammesky

Stegt oksemørbrad & kalvekæber ala bourguignon

med røget marv & kartoffel puré

385 KR
350 KR
395 KR
395 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Chokoladekage

 med brombær, bavarois på brombær, chokolade cremoux & hvid chokoladeis

Crème brûlée

med skovbær sorbet

Mælkechokolade is

med chokoladeknas, sukker marineret agurk og æble & citron olivenolie

45 KR
135 KR
115 KR
125 KR