Frokostrestaurant i hjertet af indre by i københavn

Smørrebrød skabt på glæde og passion for det klassiske danske frokostkøkken. Lavet på sæsonens friske råvarer og serveret af et voksent personale, der hjælper dig til fantastiske smagsoplevelser i vores frokostrestaurant.

Book    Frokostmenu

 

Trygge rammer

Vi skaber trygge omgivelser. Læs vores COVID-19 retningslinjer her

Traditionelt Smørrebrødsrestaurant

Hos Restaurant Møntergade er vi vilde med mad, og har dybe rødder i dansk frokosttradition.

I restauranten er alle kokke og tjenere uddannede, og passioneret indenfor netop dette felt.

Når du kommer på besøg, får du en frokost med ophav i de klassiske frokostretter, som man kender det fra det traditionelle danske smørrebrødskøkken.

Smørrebrødet er skabt i smuk balance mellem tradition og fornyelse. Klassisk og moderne.

Hver dag tilbyder vi 2-3 af husets specialiteter. Dem kalder vi for tavleretter. Det er specialiteter, som er inspireret af det dansk og fransk mad.

Derudover spænder menukortet bredt og består af flere kategorier, der dækker over både sild, fisk, og kød, samt lune retter.

Du kan kombinere smørrebrødet på kryds og tværs, alt efter smag og appetit. Så du kan fylde din tallerken med netop dine favoritter.

Slut af med det søde til sidst.

Efter en veloverstået frokost vil vi opfordre dig til, at udforske det nøje udvalgte sortiment af desserter og oste.

Vores voksne personale vil bistå med hjælp, råd og vejledning, så du trygt kan gå på opdagelse i nye smagssammensætninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en traditionel dansk frokostrestaurant, hvor omdrejningspunktet er smørrebrød.

/Simon, Karina & Rasmus

BESTIL BORD

Smørrebrød med sprængt kalverunge, hjemmelavet hønsesalt, friske asparges, hjemmelavet sennep, og rå æggeblomme, serveret i frokostrestauranten

bord til stort selskab i selskabslokaler

Frokostrestaurant Til dit selskab

Lad den historiske lokation danne rammen om jeres kommende frokostselskab, og få alt det bedste fra frokostrestauranten. Uanset om I er mange eller få, er der mulighed for at skabe en oplevelse, som passer til jeres behov, når I besøger restauranten.

Jeres ønsker kommer altid i første række, og vi kan derfor sammensætte en menu, som vil skabe smil og glæde på tallerkenen – lige meget hvilken af vores restauranter I benytter.

Du finder de skønne lokaler på hver sit gadehjørne. Hvilket giver mange forskellige muligheder i forhold til at skabe rammerne for jeres arrangement.

Vi har plads til alt fra små til store grupper af mennesker i vores restauranter. I kan bruge de forskellige lokaler præcis efter jeres ønske. Lokalerne er det oplagte valg, fx til

  • private arrangementer,
  • mindre konferencer
  • frokostmøder med højtbelagt smørrebrød

Få mere og lad Restaurant Møntergade være centrum for jeres næste selskab.

BOOK SELSKABLOKALER HER


 

Snaps Noget godt til glasset

Et godt frokostmåltid kræver også noget godt i glasset, fx. en snaps.

Når du besøger smørrebrødsrestauranten, skal du altid have den bedste oplevelse, og gå tørstig fra borde.

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg i øl og snaps.

For eksempel kan en dejlig sildemad blive endnu bedre, kombineret med fx. en af de fadlagrede aquavitter.

Vores store udvalg af øl og brændevin kan godt virke overvældende. Men vi er parat, til at hjælpe med at vælge den rigtige drikkelse, som komplimenterer dine valg og ønsker. Så du får mere smag for pengene.

Hvis du ikke drikker alkohol, går ikke forgæves – uanset hvad du er til. Menukortet byder på lækre alkoholfrie muligheder, som inkluderer lækker saft og spændende sodavand.

Vi prioriterer og elsker at samarbejde med bryggerier og destillerier, der kommer fra alle steder i Danmark. Fælles for dem er, at de laver et godt solidt håndværk, med samme forkærlighed for ingredienser og råvarer – som os.

Det at værne om det gode håndværk, er en central værdi for os siden starten.

brændevin hældt i glas

Smørrebrød med kryddersild, tørrede tomater, let spicy mayonnaise og kapers serveret i frokostrestauranten

Smørrebrød I hjertet af indre by

I hjertet af Københavns indre by finder du den historiske lokation der huser vores restaurant. Skæbnen ville at smørrebrødsrestauranten er fordelt over to lokationer i byens hjerte – dog lige overfor hinanden.

Hvilket giver os mulighed for at tilbyde en ekstraordinær restaurantoplevelse, til alt fra små til store grupper af mennesker, uanset om det er til virksomheder eller private.

Med vores fantastiske lokation midt i Københavns pulserende liv, stræber vi efter at tilbyde alle gæster den gode restaurantoplevelse. Vi bestræber os derfor på, at maden og de ydre rammer komplimenterer hinanden.

I det røde hus på Gammel Mønt 41, finder du selskabslokalerne. Her er fyldt med traditionel dansk autenticitet. Det er her byder vi alle former for større selskaber velkommen.

Skråt overfor, på Møntergade 19, finder du det anmelderroste a la carte restaurant. Her står vi klar til at servicere dig til frokost og aften.


Kontakt

Har du spørgsmål af en hvilken som helst art, er vi klar til at besvare dem.

Vi kan kontaktes på mail info@montergade.dk eller på vores telefon 33330610 alle dage fra klokken 10.00.

Åbningstider

Mandag: 11.30 – 17.00 & 18.00 – 23.00
Tirsdag: 11.30 – 17.00 18.00 – 23.00
Onsdag 11.30 – 17.00 & 18.00 – 23.00
Torsdag 11.30 – 17.00 & 18.00 – 23.00
Fredag 11.30 – 17.00 & 18.00 – 23.00
Lørdag 11.30 – 17.00 & 18.00 – 23.00
Søndag 11.30 – 17.00 & 18.00 – 23.00

Seneste ankomst til spisning er kl. 15.00 for frokosten og klokken 21.00 til aften.

Karina, Simon og Rasmus foran Restaurant Møntergade