Frokostrestaurant i hjertet af indre by i københavn

Få smørrebrød skabt på glæde og passion for det klassiske danske frokostkøkken. Lavet på sæsonens friske råvarer og serveret af et voksent personale, der står klar til at hjælpe dig til fantastiske smagsoplevelser i vores frokostrestaurant.

Book    Frokostmenu

 

Trygge rammer

Vi skaber trygge rammer. Læs vores COVID-19 retningslinjer her

Traditionelt Smørrebrødsrestaurant

Hos Møntergade har vi dybe rødder i den danske frokosttradition og vi glæder os til at byde dig velkommen til et traditionel dansk frokostrestaurant. Vores kokke og tjenere er alle uddannede, og passioneret indenfor netop dette felt.

Du får derfor en frokost med ophav i de klassiske danske frokostretter, som man kender fra det traditionelle danske smørrebrødskøkken, i smuk balance mellem tradition og fornyelse.

Menukortet spænder bredt og består af flere kategorier, der dækker over både sild, fisk, og kød samt lune retter.

Du kan kombinere retterne på kryds og tværs, alt efter smag og appetit. Vores voksne personale står selvfølgelig klar til at vejlede dig. Så du trygt kan gå på opdagelse i nye smagssammensætninger.

Hver dag tilbyder vi 2-3 af husets specialiteter. Dem som vi kalder tavleretter. Vores specialiteter er inspireret af det danske og franske køkken. Bare rolig, vi står klar til at forklare dig præcist, hvad disse består af.

Slut af med det søde til sidst. Efter en veloverstået frokost vil vi opfordre dig til udforske vores nøje udvalgte sortiment af desserter og oste. Vi står gerne klar med vores personlige anbefalinger og vejledning.

Smørrebrød med sprængt kalverunge, hjemmelavet hønsesalt, friske asparges, hjemmelavet sennep, og rå æggeblomme, serveret i frokostrestauranten

bord til stort selskab i selskabslokaler

Frokost Til dit selskab

Lad vores historiske lokation danne rammen om jeres kommende frokostselskab, og få alt det bedste fra vores frokostrestaurant. Uanset om I er mange eller få, er der mulighed for at skabe en løsning, som passer til jeres behov.

Vores gæsters ønsker kommer selvfølgelig altid i første række, og vi kan lave en menu, som vil skabe både smil og glæde på tallerkenen.

Du finder vores skønne lokaler på hver sit gadehjørne, hvilket giver mange forskellige muligheder i forhold til at skabe rammerne for jeres arrangement.

Vi har plads til både små og store selskaber. I kan bruge de forskellige lokaler præcis efter jeres ønske. Vores lokaler er det oplagte valg, fx til

  • private arrangementer,
  • mindre konferencer
  • frokostmøder i frokostrestaurant

Lad Restaurant Møntergade være centrum for jeres næste selskab.

BOOK SELSKABLOKALER HER


 

Smag I historiske rammer

Et godt frokostmåltid kræver også noget godt i glasset. En dejlig sildemad bliver bare bedre, kombineret med fx. en af vores fadlagrede aquavitter

Når du besøger vores smørrebrødsrestaurant, skal du selvfølgelig have den bedste oplevelse, og derfor skal du selvfølgelig ikke gå tørstig ud ad vores dør.

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg i både øl og brændevin.

Vi forventer ikke at du er ekspert i smagssammensætninger. Vores kompetente tjenere står nemlig klar, til at hjælpe dig med at vælge den drikkelse, som komplimenterer dine valg og ønsker.

Hvis du ikke drikker alkohol, skal du selvfølgelig ikke gå forgæves. Menukortet byder på lækre alkoholfrie muligheder, som både inkluderer lækker saft og spændende sodavand.

Vi ønsker at tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige former for drikkelse. Der kommer fra forskellige egne og håndværk. Vi elsker derfor at samarbejde med danske bryggerier og destillerier. Som også har samme forkærlighed for ingredienser og danske råvare.

Det at værne om det gode håndværk, er en central værdi for både os og vores leverandører.

Med jævne mellemrum samarbejder vi om at producere velsmagende snaps, som selvfølgelig komplimenterer menuen.

brændevin hældt i glas

Smørrebrød med kryddersild, tørrede tomater, let spicy mayonnaise og kapers serveret i frokostrestauranten

Smørrebrød I hjertet af indre by

I hjertet af indre by finder du vores historiske lokationer. Skæbnen ville nemlig at smørrebrødsrestauranten er fordelt over to lokationer, på hver sit gadehjørne.

Hvilket giver os mulighed for at tilbyde en ekstraordinær restaurantoplevelse, til både små og store selskaber, til virksomheder og private.

Hos Restaurant Møntergade stræber vi efter at tilbyde hver eneste gæst den gode restaurantoplevelse. Vi bestræber os derfor på, at maden og de ydre rammer komplimenterer hinanden.

Samtidig er det blevet muligt at tilbyde aftenservering, med retter som tager sin inspiration i spændingsfeltet mellem det danske og franske køkken.

I det røde hus på Gammel Mønt 41, finder du vores selskabslokaler. Her er fyldt med gammel dansk autencitet. Det er her byder vi alle former for større selskaber velkommen.

Skråt overfor, på Møntergade 19, finder du vores anmelderroste a la carte restaurant. Her står vi klar til at servicere dig både til frokost og til aftenservering.

Vi er stolte af begge huse og at de gør det muligt at tilbyde en alsidig oplevelse, som både henvender sig til hverdag og den særlige anledning.

Hos Restaurant Møntergade stræber vi efter at tilbyde hver eneste gæst den gode restaurantoplevelse.