Gavekort

 

Klik her for at købe et gavekort til Møntergade

 

 Gavekort til Restaurant Møntergade

Når du køber et gavekort til vores restaurant, så kan du selvfølgelig bruge det i hele restaurantens åbningstider. Hvilket betyder, at du kan benytte det til enten frokostrestauranten eller til brasseriet.

Uanset hvornår du vælger at besøge os, glæder vi os til at byde dig velkommen, med en menuen skabt på sæsonens bedste råvarer.

Vi vil gerne opfordre dig til, at bestille bord inden, at I lægger vejen forbi, da vi ofte oplever travle perioder og derfor ikke kan garantere ledige borde. 

Meddel os gerne, at du ønsker at bruge gavekort som betaling. Hvis du ikke selv deltager, håber vi at du vil give det gode budskab videre.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Klik her for at købe et gavekort til Møntergade

Sådan virker det

Når du bestiller et gavekort til Restaurant Møntergade, giver du en enestående oplevelse videre. Vi kræser om vores gæster og det er afgørende for os, at I går ud ad døren med en god oplevelse i maven. 

Gavekortet sendes som udgangspunkt elektronisk, og modtages enten SMS eller mail. Ønsker du et fysisk gavekort, skal du blot tage kontakte os. Her laver vi et fysisk gavekort, som du kan afvente i vores restaurant efter aftale. 

Det elektroniske gavekort fungerer ved at du enten indtaster modtagerens mail eller telefonnummer. 

Du kan selv bestemme, hvad dato og klokkeslæt for modtagelsen. Der er selvfølgelig mulighed for at du kan vedlægge en lille hilsen til modtageren. 

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilket beløb gavekortet skal repræsentere. 

Du vælger også nemt, hvis du ønsker at sende mere end ét gavekort. 

Betalingen foregår online, og herefter sender vi dit gavekort på det valgte tidspunkt direkte til din email.  

Det gladeste måltid i København

I hjertet af København finder du Restaurant Møntergades skønne lokaler. Her byder vi vores gæster indenfor, både til frokost og aftenservering. 

Til frokost serverer vi smørrebrød skabt på glæde og passion for det klassiske danske frokostkøkken og til aften byder vi på en enestående menu på kompromisløs kogekunst, inspireret af det danske og franske køkken.

Menukortet til frokost spænder bredt, og tilbyder et godt mix af moderne retter, inspireret af det klassiske smørrebrød.

Til aften skifter vi menukortet ud. Her tager køkkenet de franske briller og krydrer retterne med danske råvare. 

Drikkevarer

Dét du kommer i glasset, er mindst lige så vigtigt.

Til frokost tilbyder vi et stort udvalg af brændevine og akvavitter. Menukortet byder også på forskellige muligheder for saft og sodavand, hvis du ønsker at nyde din frokost alkoholfri. 

I brasseriet byder vi velkommen til et aftenkort, som tager udgangspunkt i klassiske franske retter. Her skal du selvfølgelig ikke snydes, for et godt glas vin. Vi er stolte af vores vinkort. 

Alle vine er nøje udvalgt og komplimenterer på fineste vis vores menukort. 

Vores passion for vin reflekteres tydeligt i vores vinkort. Vi tilbyder et bredt udvalg af vine, fra store dele af verden. Vores tjenere hjælper dig selvfølgelig med at vælge den rigtige vin.  

Uanset hvornår du besøger os, tilbyder vi ligeledes et udvalg af bobler og champagne.   

Sådan startede det hele

I København finder du mange skønne madoplevelser. Derfor er vi stolte af, at være kendt for at servere smørrebrød i særklasse. Har du brug for et gavekort til en god gourmetmiddag, går du heller ikke forgæves. 

Vi holder til, hvor Gammel Mønt og Møntergade mødes. På det ene gadehjørne finder du et yndigt rødt bindingsværkshus. Her startede Restaurant Møntergade med at byde indenfor til frokost. 

Kort tid efter blev det muligt at overtage nogle skønne lokaler på det modsatte gadehjørne. I den forbindelse blev det muligt at tilbyde aftenservering. 

Det betyder at du både finder vores frokostrestaurant og brasseriet på samme adresse. Vi holder stadig til i det lille, skønne, røde bindingsværkshus. Her byder vi vores selskaber velkommen. Her afholder vi med jævne mellemrum vinsmagninger