GAVEKORT

Gavekort til Restaurant Møntergade

Når du køber et gavekort til vores restaurant, så kan du selvfølgelig bruge gavekortet i hele restaurantens åbningstider. Hvilket betyder, at du kan benytte det til enten frokostrestauranten eller til brasseriet.

Uanset hvornår du vælger at besøge os, glæder vi os til at byde dig og dine gæster velkommen, med en menuen skabt på sæsonens bedste råvarer.

Vi vil gerne opfordre dig til, at bestille bord inden, at I lægger vejen forbi, da vi ofte oplever travle perioder og derfor ikke kan garantere ledige borde.

Meddel os gerne, at du ønsker at bruge det som betaling.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Sådan virker det

Når du bestiller et det sendes det som udgangspunkt elektronisk, og modtages enten SMS eller mail (det vælger du i betalingsflowet).

Det elektroniske gavekort fungerer ved at du enten indtaster din modtagers mail eller telefonnummer.

Du kan selv bestemme, hvad dato og klokkeslæt for modtagelsen. Der er selvfølgelig mulighed for at du kan vedlægge en lille hilsen til modtageren.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilket beløb gavekortet indeholder.

Du vælger også nemt, hvis du vil sende mere end ét gavekort.

Betalingen foregår online, og herefter sender vi det på det valgte tidspunkt direkte til din email.

Foretrækker du et fysisk gavekort, kan vi også lave et til dig i en fin indpakning, som du kan afhente i vores restaurant efter aftale.

Gladeste måltid i København

I hjertet af København finder du Restaurant Møntergades skønne lokaler på en lokation der i årtier har huset mange forskellige restauranter. Her byder vi vores gæster indenfor, både til frokost og aftenservering.

Til frokost serverer vi smørrebrød skabt på glæde og passion for det klassiske danske frokostkøkken og til aften inviterer vi på en enestående menu på kompromisløs kogekunst, inspireret af det danske og franske køkken.

Menukortet spænder bredt, se alle retterne her.

Til aften skifter vi menukortet ud. Her tager køkkenet de franske briller og krydrer retterne med danske råvare.

Drikkevarer

Vi tilbyder et stort udvalg af brændevine og akvavitter. Menukortet har også forskellige muligheder for saft og sodavand, hvis du ønsker at nyde alkoholfrie drikkelse.

I brasseriet byder vi velkommen til et aftenkort, som tager udgangspunkt i klassiske franske retter. Her skal du selvfølgelig ikke snydes, for et godt glas vin. Vi er stolte af vores vinkort.

Alle vine er nøje udvalgt og komplimenterer på fineste vis vores menukort.

Vores passion for vin reflekteres tydeligt i vores vinkort. Vi tilbyder et bredt udvalg af vine, fra store dele af verden. Vores tjenere hjælper dig selvfølgelig med at vælge den rigtige vin.

Uanset hvornår du besøger os, tilbyder vi ligeledes et udvalg af bobler og champagne.

” Formidabel mad og service. Autentisk, nærværende og velsmagende. ”

4,7 Stjerner
(68 Google-anmeldelser)

(…) Jeg kunne spise denne ret hver dag resten af mit liv. (…)

Joakim Grundahl, Madanmelder

“(…) Det gamle Palægadehold er kommet godt fra start på Møntergade med smørrebrød, som ikke fås bedre noget sted i byen. (…)”

Søren Frank, Mad og Vinredaktør

(…) Mad for Mons i Møntergade: Holdet fra Palægade holder den suveræne stil på den nye (gamle) adresse. (…)

Niels Lillelund

Sådan startede Møntergade

I København finder du mange skønne madoplevelser. Vi er stolte af, at være kendt for at servere smørrebrød i særklasse. Har du brug for et gavekort til en god gourmetmiddag, går du heller ikke forgæves.

Vi holder til, hvor Gammel Mønt og Møntergade mødes. På det ene gadehjørne finder du et yndigt rødt bindingsværkshus og vores skønne lokaler på det modsatte gadehjørne.

Det betyder at du både finder vores frokostrestaurant og brasseriet på samme adresse.

Vi holder stadig til i vores lille, skønne, røde bindingsværkshus. Her byder vi vores selskaber velkommen. Her afholder vi med jævne mellemrum vinsmagninger.