MENU

DET STORE FROKOSTBORD

Karrysild i krydderchutney med løg, karse og æg
Rabarbersild med creme fraiche og syltede rabarber

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade

Rejesalat med forårsløg, ærter og asparges crudité

Saltet oksetatar med stegt chorizo & spejlæg

Frikadeller med sommerfrikassé og sylt  

Rabarbertrifli med crumble & hvid chokoladecreme

575 KR

SILD

KARRYSILD

i krydderchutney med kapers, løg & æg frit

Rabarber sild

med syltede rabarber og creme fraiche

Marineret sild

med brøndkarse creme og pocheret æg

Bloody Mary kryddersild

med spicy æggeblomme

”Snapsemad”

kartoffel, kryddersild, creme fraiche, kapers og purløg

Stegt sild

med kapers og løgsalat

SILDEBRÆT

med 3 slags sild

140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
230 KR

FISK

HÅNDPILLEDE REJER

på ristet brød med citronmayonnaise

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med remoulade

SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET

med håndpillede rejer & citronmayonnaise

Kartoffelmad

med ærtecreme og håndpillede rejer

Rejesalat på toast

med forårsløg, ærter og asparges crudité

”Simons”

koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg

200 KR
170 KR
180 KR
175 KR
190 KR
210 KR

KØD & GRØNT

Hønsesalat

på sprød toast med bacon og asparges

Klassisk kartoffelmad

med citron mayonnaise, ristede løg og purløg

Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg

med pickles, løg, peberrod & æggeblomme

Saltet oksetatar

med stegt chorizo og spejlæg

Roastbeef af Himmerlandskvæg

med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg

175 KR
165 KR
180 KR
185 KR
175 KR

LUNE

Tartelet

med høns og asparges

Frikadeller

med sommerfrikassé og sylt

TAVLERETTER

Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.

185 KR
185 KR

OST, SØDT & KAGE

3 slags ost

med kompot og knækbrød

Rabarber trifli

med crumble & hvid chokoladecreme

Lun Kransekage
Romkugle
135 KR
95 KR
65 KR
40 KR

BRASSERIE (AFTEN)

FORRETTER

Nye danske kartofler

med fjordrejer (50g), ramsløg og Amalfi citron

Hvide asparges

med 20 mdrs. San Daniele skinke, croutons & peber mousseline sauce

Stegt pighvar

med morkler, ærter a la francaise med ventreche bacon & fiskefumé

Hummer og kalvebrisler i sprød mørdej

med hummersmør og friskrevet sommertrøffel

275 KR
190 KR
225 KR
285 KR

HOVEDRET

Farseret helleflynder i butterdej

med broccolini & sauce nage med ørredrogn & purløg

Skindstegt Sandart

med jomfruhummer, bagte og rå tomater, dild og bisque

Dansk oksefilet

med nye løg, hjertesalat, marv, krølfedt og sancho pebersauce

Presa af sortfodsgris

vendt i estragonsennep & pinjekerner, grønne asparges og blanquette sauce

345 KR
345 KR
345 KR
345 KR

OST OG DESSERT

OSTE FRA VOGNEN

Stk. pris

Mille feuille

med citron fromage, Earl-Grey crème, citron gelé & vanilje is

Pocheret rabarber

med mazarin, marengs, skovmærke & rabarber sorbet

Cannoli

med marscapone creme, appelsin karamel & ristet pistacie is

45 KR
135 KR
145 KR
145 KR