MENU
DET STORE FROKOSTBORD
Karrysild i krydderchutney med løg, karse og æg
Rabarbersild med creme fraiche og syltede rabarber
–
Sprødstegt rødspættefilet med remoulade
Rejesalat med forårsløg, ærter og asparges crudité
–
Saltet oksetatar med stegt chorizo & spejlæg
Frikadeller med sommerfrikassé og sylt
–
Rabarbertrifli med crumble & hvid chokoladecreme
575 KR
SILD
KARRYSILD
i krydderchutney med kapers, løg & æg frit
Rabarber sild
med syltede rabarber og creme fraiche
Marineret sild
med brøndkarse creme og pocheret æg
Bloody Mary kryddersild
med spicy æggeblomme
”Snapsemad”
kartoffel, kryddersild, creme fraiche, kapers og purløg
Stegt sild
med kapers og løgsalat
SILDEBRÆT
med 3 slags sild
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
140 KR
230 KR
FISK
HÅNDPILLEDE REJER
på ristet brød med citronmayonnaise
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
med håndpillede rejer & citronmayonnaise
Kartoffelmad
med ærtecreme og håndpillede rejer
Rejesalat på toast
med forårsløg, ærter og asparges crudité
”Simons”
koldrøget laks på toast med cremet spinat og pocheret æg
200 KR
170 KR
180 KR
175 KR
190 KR
210 KR
KØD & GRØNT
Hønsesalat
på sprød toast med bacon og asparges
Klassisk kartoffelmad
med citron mayonnaise, ristede løg og purløg
Klassisk oksetatar af Himmerlandskvæg
med pickles, løg, peberrod & æggeblomme
Saltet oksetatar
med stegt chorizo og spejlæg
Roastbeef af Himmerlandskvæg
med remoulade, agurkesalat, peberrod & ristede løg
175 KR
165 KR
180 KR
185 KR
175 KR
LUNE
Tartelet
med høns og asparges
Frikadeller
med sommerfrikassé og sylt
TAVLERETTER
Hver dag vil der være 2-3 specialiteter at vælge imellem. Se tavlen i restauranten.
185 KR
185 KR
OST, SØDT & KAGE
3 slags ost
med kompot og knækbrød
Rabarber trifli
med crumble & hvid chokoladecreme
Lun Kransekage
Romkugle
135 KR
95 KR
65 KR
40 KR
BRASSERIE (AFTEN)
FORRETTER
Nye danske kartofler
med fjordrejer (50g), ramsløg og Amalfi citron
Hvide asparges
med 20 mdrs. San Daniele skinke, croutons & peber mousseline sauce
Stegt pighvar
med morkler, ærter a la francaise med ventreche bacon & fiskefumé
Hummer og kalvebrisler i sprød mørdej
med hummersmør og friskrevet sommertrøffel
275 KR
190 KR
225 KR
285 KR
HOVEDRET
Farseret helleflynder i butterdej
med broccolini & sauce nage med ørredrogn & purløg
Skindstegt Sandart
med jomfruhummer, bagte og rå tomater, dild og bisque
Dansk oksefilet
med nye løg, hjertesalat, marv, krølfedt og sancho pebersauce
Presa af sortfodsgris
vendt i estragonsennep & pinjekerner, grønne asparges og blanquette sauce
345 KR
345 KR
345 KR
345 KR
OST OG DESSERT
OSTE FRA VOGNEN
Stk. pris
Mille feuille
med citron fromage, Earl-Grey crème, citron gelé & vanilje is
Pocheret rabarber
med mazarin, marengs, skovmærke & rabarber sorbet
Cannoli
med marscapone creme, appelsin karamel & ristet pistacie is