EVENTS

Vinsmagninger & winemakers dinner

Møntergades og Apéros sommelierer har et kærligt og konstant nysgerrigt blik på nye og klassiske vine fra store og små vinproducenter.

Vi håndplukker vores vine og arrangerer eksklusive og intime vinsmagninger og winemakers dinner
året rundt.

Hold øje med løbende opdateringer på vores kommende events her og på vores sociale medier.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, sender vi ud til dig, som den første.

Skaldyrsaften

Torsdag d.12. juni
18.00

2250 kr. pr. kuvert alt inklusiv
Menu, vine, velkomstbobler, vand, kaffe sødt.

Møntergades Banquet
Sjæleboderne 4
1122 København K

Møntergade byder velkommen til en fantastisk skaldyrsaften i vores stemningsfulde banquet -lige rundt om hjørnet fra restauranten. 

Vi åbner et hav af forskellige vine, som kan smages i løbet af aftenen.  

Vores køkkenchef Jakob Hundsdal har sammensat en eksklusiv skaldyrs – og fiskemenu i samarbejde med vores sommelierer.

Og som en sydeuropæisk sommeraften nydes middagen i selskab med andre ved større borde.

  • Skaldyrsaften
    2.250,00kr.

Menu

Østersbar
m.3 slags garniture

Family Style retter
Rosérejer, krabbeklør, caviar 20 g med garniture
Grillet jomfruhummer, hummertoast, gambas pil pil,
Moules marinéres

Hovedret
Hel braiseret fisk med hvide og grønne asparges, hollandaise, muslingesauce, nye kartofler

Kaffe & Canalé

Husets bobler og vinbuffet

Hvis andre vine ønskes, vil der være gode bud på tavlen eller man kan dykke ned i vores store vinkort.

Små ændringer i menuen kan forekomme

 

Vi glæder os til en vidunderlig skaldyrsaften.

Eksklusiv Piemonte vinaften

Torsdag d.30. oktober
18.00

2995 kr.

Mere info og tilmelding kommer. 

Påske på Møntergade

Foråret er for alvor kommet, og vi har glædet os til igen i år at byde velkommen til Møntergades påskebord – fra fredag d.11.april til mandag d. 21.april.

Møntergades påskebord
Frokost kl.11.30-17.00 (køkken kl.15.00)

Møntergade Brasserie Påskemenu
Aften kl.18.00-24.00 (køkken kl. 21.00)

Vores aftenhold serverer en 3-retters påskemenu med sæsonens bedste råvarer.


Du finder menuen fra fredag d.11 april på vores aftenkort.

HOLD DIG OPDATERET?​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at holde dig opdateret om nyheder, events og andet.